Closer Look: De eigenzinnige details in dit Classic Family Home

Suspense: The X-Ray Camera / Subway / Dream Song (April 2019).

Suspense: The X-Ray Camera / Subway / Dream Song (April 2019).

Anonim

Er is veel om van te houden in Charlotte's en Charming Charming 1904 Family Home in Londen. Ze hebben er een prioriteit van gemaakt om de oorspronkelijke charme van hun oude huis te behouden en te decoreren op een manier die echt echte trends wekt ten gunste van klassieke, kleurrijke stukken. Gelukkig is er nog steeds ruimte voor leuke, eigenzinnige details.

Twee van mijn favoriete dingen in dit huis komen uit de kamer van Charlotte en Tom's dochter. Op de deur staat Lola's naam met alfabetische kaarten, een leuk detail dat net zo goed in een volwassen ruimte zou kunnen werken.

Een ander hoogtepunt van Lola's kamer is dit lichtarmatuur, een kroonluchter gemaakt van kunststof plastic vergrootglazen. Het is van Habitat, maar schijnbaar niet meer beschikbaar, dus je moet je doe-het-zelf-hoed aantrekken om deze look te krijgen.

Hier is een idee: gebruik een medicijnkastje om een ​​verzameling geliefde schatten in plaats van toiletartikelen in de badkamer te laten zien.

Ik moet toegeven dat dit neonbord me overtuigt op mijn eerste passage door de huisbezoek van Charlotte en Tom. Het girly-showthema past meer bij een vrijgezellenfeest dan bij een ouderlijk huis, maar het lijkt een leuke geest te brengen naar de woonkamer aan de voorzijde (ze hebben er twee), wat ik begrijp is de meer volwassen vermakelijke plek, met de barwagen en zo.

Kijk nog een keer:

Rondleiding door het huis: het charmante 1904 familiehuis van Charlotte en Tom in Londen

Populaire Categorieën