Kleur veranderende Solar Lights van Target

Anonim

We houden ervan om kaarsen en theelichtjes te gebruiken om buitenfeesten te verlichten, maar hebben op de harde manier geleerd dat open vuur, winderige omstandigheden en grote groepen malen gasten onbedoelde resultaten kunnen hebben. Vanwege deze ervaring zijn we altijd op zoek naar niet-ontvlambare manieren om verlichting toe te voegen aan nachtelijke evenementen ...

Deze kleur veranderende zonne-lichten van Target zijn de perfecte oplossing voor onze party-verlichting behoeften. Deze lampen zijn gemaakt van porselein met een matte witte afwerking en maken gebruik van LED-technologie om een ​​wit of gekleurd licht uit te stralen. De lampen zijn weersbestendig en bieden 6 tot 8 uur verlichting als ze volledig zijn opgeladen.

Voor $ 18 per stuk zijn deze tafellampen duurder dan kaarsen, maar de moeite waard om ons gerust te stellen. We denken ook dat ze een geweldig idee zijn voor buitenfeesten met kinderen waar kaarsen bijzonder gevaarlijk kunnen zijn. Heeft iemand persoonlijke ervaring met deze lampen of aanbevelingen voor andere tafellampen voor buitenshuis die kindvriendelijk zijn?