Complete + Happy Home is een Amazon # 1 Best Seller!

DON'T Say This to Siri, Amazon Alexa or Google Home (Mei 2019).

Anonim

Het is duidelijk dat we weten dat ons nieuwe boek - Complete + Happy Home, binnenkort op 15 september - het beste opvangboek is dat er nu is, en het lijkt er op dat velen van jullie het daarmee eens zijn. We bereikten de # 1 bestseller status op Amazon.com op de afdeling Residential Architecture! Enorme felicitaties aan onze lezers voor het zo snel opdrijven!

→ Pre-order compleet + Happy Home nu!

We zijn zo trots dat het boek zo snel van de grond komt, want dit is ons meest ambitieuze boek tot nu toe. We hebben Complete + Happy Home ontworpen als een echt geweldig boek, eerst en vooral. Iets geheel origineels en exclusiefs - je zult er niets van vinden op de site.

Als je het hebt gemist, kun je een voorproefje krijgen van het boek in deze video van het YouTube-kanaal van Apartment Therapy:

Onze voorbestellingsnummers zijn om 725 en we streven naar 1000 om de branche echt te laten rocken, dus help ons om ernaartoe te komen en vertel het aan al je vrienden!

En vergeet niet, als u nu bestelt, kunt u een Therapie-draagtas met beperkte oplage gratis krijgen. Reserveer nu en ontdek wat Complete + Happy Home het beste opvangboek op de markt maakt.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.