Contrast Chic: 7 kamers die bewijzen dat zwarte vloeren de juiste keuze zijn

3000+ Common English Words with Pronunciation (April 2019).

3000+ Common English Words with Pronunciation (April 2019).

Anonim

Weet u niet zeker welke kleur u moet schilderen of uitzoeken voor uw vloeren? Overweeg de donkerste zwarte tinten. Altijd chique en verfijnde, zwarte vloeren - met name in combinatie met witte muren - creëren een fantastisch contrasterend canvas waarop je je stijl kunt schilderen. Deze zeven kamers bewijzen het.

Een eetkamer met een moderne, rustieke uitstraling erboven, heeft een zwarte vloer, witte muren, zwart en wit eetkamermeubilair en een explosie van kleuren die niet te overweldigend lijkt dankzij het gestroomlijnde architecturale kleurenpalet. Gespot op Hus & Hem via Desire to Inspire.

In hetzelfde huis als hierboven, zorgt een gelijksoortig kleurrijk schema ervoor dat veel gewaagde accessoires spannend aanvoelen zonder dat je het te druk hebt. Het kiezen van een donkere sectie met de donkere vloer helpt de ruimte ruim te voelen. Gezien op Hus & Hem via Desire to Inspire.

Hoge heldere witte plafonds zijn geaard met een zwarte vloer in dit huis gespot op Sfgirlbybay; deze combinatie van wand- en vloerkleuren maakt ook kleurrijke en moderne kunst pop.

Als je slaapkamer denkt, denk je niet vaak "zwart", maar als je zowel ontspanning als drama wilt, terwijl je de rest van de kamer wit omkleedt (wat je kunt zien als je in bed ligt), krijg je een vredig gevoel terwijl de zwarte vloeren benadrukken het contrast van de rest van het ontwerp van de kamer. Gezien op Hus & Hem via Desire to Inspire.

Een ongedwongen en minimale inrichting wordt des te dramatischer en interessanter gemaakt door een zwarte vloer die doorloopt met het trappenhuis. Zoals te zien is op Fantastic Frank.

Gedempte kleuren en natuurlijke texturen worden verfijnd en serieus gemaakt door een platte zwarte vloer. Gezien op Desire to Inspire.

Aardse kleuren, witte en houten muren en kleurrijke tapijten zijn verpakt in een verfijnde cocon door een glimmende zwarte vloer, zoals te zien is op de oude gloednieuwe.