Een "Crayola" - Gekleurde gestileerde en zonnige make-over

GlokkNine "Crayola" (WSHH Exclusive - Official Music Video) (Juli- 2019).

Anonim

Project door: Rita
Locatie: San Francisco, Californië

Ik woon in San Francisco en werk bij een technologiebedrijf (ja, ja, een "techneut"). In mijn vrije tijd studeer ik computerwetenschappen en experimenteer ik graag met webontwikkeling. Interieurontwerp is een andere hobby van mij. Ik zou graag willen denken dat ik creatief ben door ruimte in kunst om te zetten.

Ik ben echter in de afgelopen 8 jaar tussen 4 steden verhuisd en dit heeft me belet om een ​​plek van boven naar beneden volledig te versieren. Eindelijk verhuizen naar San Francisco (3 jaar geleden vanuit NYC) voelde ik me een beetje meer geregeld. Dus toen ik afgelopen november naar mijn appartement in het centrum van SF ging, liet ik mijn opgekropte creatieve sappen bloeien! Een decennium HGTV kijken, meubels ontwerpen bestuderen (laten we zeggen dat ik de Ikea, CB2, West Elm, Room & Board, DWR, Roche Bobois, Ligne Roset, Kreiss en Crate & Barrel catalogi heel goed ken!), en "supergebruikende" Pinterest heeft zijn vruchten afgeworpen.

Ik had 3 inspiratiethema's:
Geometrische vormen
Primaire kleuren
Natuurlijk licht

Mijn ontwerpstijl is heel geometrisch - ik denk dat symmetrie schoonheid is. Je zult merken dat mijn passie voor efficiëntie weerspiegeld wordt in mijn ontwerp; het is minimalistisch, georganiseerd en symmetrisch.

Ik ben mijn hele leven schilder en mijn belangrijkste inspiratie is de gewaagde primaire kleuren waarmee je als kind eerst experimenteert (bijv. Crayola Crayons). Plus kleur maakt me gewoon blij! Elke kamer heeft een kleurenthema. De canvaskunst die ik zelf heb geschilderd.

Bedankt, Rita!

Foto's door Amanda Harris Photography

• Ben je geïnteresseerd in het delen van een renovatie- of renovatieproject met de lezers van de appartementstherapie? Neem contact op met de redactie via ons aanmeldingsformulier voor een makeoverproject.

Populaire Categorieën