Curated Vintage Finds: The Perish Trust

Anonim

  • Locatie: San Francisco, CA
  • Website: theperishtrust.com

Winkel: The Perish Trust
Stijl: een zorgvuldig samengesteld vintage wonderland
Typische items: antieke schrijfmachines, stoffige oude boeken, miniatuur oorlogshelden, originele kunstwerken, prachtig versleten vintage meubels, Edison-lampen, amberkleurige glazen flessen, nieuwigheden uit vergeten tijdperken, hanglampen met draadkooi
Prijsklasse: $ 5- $ 1, 000 +

Heb je moeite om op zondag om 5 uur 's ochtends uit bed te komen om door de rijen en rijen antiek in Alameda te slenteren? Zou je willen dat iemand gewoon de beste vondsten voor je kon uitpikken van alle vintage winkels in de Bay Area? Dankzij Kelly en Rod van The Perish Trust zijn je wensen uitgekomen.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor MCM-vintage-winkels, is The Perish Trust misschien wel uw bron voor waren van vervlogen Americana. Geopend op 31 oktober 2008, is de missie van deze antieke haven van NOPA:

IJverig verzamelen en cureren van antiek uit de dode en stervende industrieën. Kelders, dozen en persoonlijke voorwerpen doorzoeken voor het vreemde, verouderde en ongewone. Kunstenaars met de hand plukken van kust tot kust om samen te werken en alles te demonstreren in onze kleine bunker.

Toevoegen aan de cache van deze prachtig vormgegeven winkel zijn de eigenaren, Kelly en Rod, die niet alleen onberispelijke ogen hebben, maar ook twee van de aardigste mensen zijn die je zou kunnen ontmoeten. En buiten de waren die hoogstwaarschijnlijk op de zolderkamers van je grootouders te vinden zijn, verkopen ze ook originele kunstwerken van Bay Area-artiesten zoals Kirsten Finkas, Jessica Niello, Kevin Randolph, Mariele Williams en Nell Van Vorst.

Stop bij The Perish Trust op een zaterdagmiddag en wees bereid om een ​​paar uur (en misschien een paar dollar) te verliezen.

(Afbeeldingen: Jessica Watson)

Populaire Categorieën