Dag 19: vangen en een foto maken

Anonim

Dag 19: maandag 28 januari
Opdracht: hou rekening met de stukjes en beetjes van je opdrachten die nog wat aandacht verdienen EN een "na" -foto maken van je doelproject

Hoe houd je het vol? Het zware werk van de January Cure is grotendeels achter de rug; we hebben nog maar een paar dagen om de kers op de taart te zetten. Voordat we in de laatste handvol specifieke opdrachten duiken, voelt het als perfecte timing om een ​​"inhalen" -dag te hebben. Ik weet zeker dat iedereen een of twee taken heeft die ze nog niet helemaal hebben opgelost; neem vandaag even de tijd om het van je lijst te halen, of verplaats het op zijn minst een beetje dichter bij de "finishlijn".

Taken van vandaag:

Neem vandaag de tijd om de losse eindjes aan een van uw januari Cure-opdrachten OF uw doelproject te knopen . Als je je goed voelt over de status van je projecten, heb je een beetje een adempauze verdiend - ontspan en geniet!

Neem een ​​"na" -foto van uw voltooide doelproject en stuur het naar ons, samen met een van uw "voor" -foto's Als u er een hebt teruggehaald op dag 5). Foto's en verhaal (stuur zoveel informatie als je wilt - hoe meer details, hoe beter!) Kan met de spatie Before / After in de onderwerpregel worden gemaild.

Gebruik de commentaarthread om ons te laten weten waar u vandaag aan zult werken - OF maak ons ​​allemaal jaloers door ons te vertellen dat u al bent ingehaald!

Liveblogging in de January Cure:
• Tara's doelproject "Before & After": The Kitchen Pegboard

Vragen? Opmerkingen? Afbeeldingen? E-mail ons over uw voortgang op

January Cure Calendar:
• Download onze PDF

Koop het boek: The Eight Step Home Cure van Maxwell Gillingham-Ryan

Volgen en tweeten! The January Cure: #januarycure

(Afbeelding: Resourceful & Refined Home van Lindsay Tella / Carly & Chip)

Meer berichten in The January Cure

Dag 18: Weekendkarweitjes: bloemen, woonkamer, maak je outbox leeg

Dag 20: Hang je kunstwerk op

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.