Een kettinglink hek verfraaien

Anonim

We zien alle oppervlakken voor hun potentieel om leuke, verrassende ontwerpen te hosten. En waarom niet een hek als een canvas? Of je nu probeert te achterhalen hoe je een hek omheiningskettingen kunt verbergen of dat je gewoon ziet als een kans voor kunst, dan ben je misschien geïnteresseerd in het concept van 'put-in-cups' ...

We hebben de bovenstaande foto op Making It Lovely gezien. De foto is van een website die zet-in-cups verkoopt. De meeste voorbeelden van hekontwerpen op de website van Put-in-Cup zullen niet op een milde manier niet in het bijzonder appelleren aan de designbewuste therapiemedewerker. Maar u kunt uit een verscheidenheid aan kleuren kiezen om uw eigen ontwerp te maken. Of gebruik dit concept om u te inspireren om na te denken over andere materialen die u bij de hand hebt om uw eigen hekontwerp te maken.

Wat heb je gedaan om je hek te verbergen of aan te kleden?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën