Decoreren voor herfst: Cozy Up To Quilts

THE $21,000 FIRST CLASS AIRPLANE SEAT (Juli- 2019).

Anonim

The Brick House

Mijn oma is een ervaren quilter, dus ben ik opgegroeid met haar handwerk dat de wanden en bedden in mijn kindertijd huis opsierde. Op een gegeven moment ontwikkelde ik een afkeer van hen en dacht ik aan quilts als kieskeurig en ouderwets. De laatste tijd ben ik echter gekomen om hun handgemaakte uitstraling en ik waardeer quilts voor de ongelooflijke ambachten die ze zijn. Ze zijn de perfecte accenten bij koud weer, dus hier zijn zeven ideeën om te versieren met quilts, achter het bed ...

Design * Sponge

Gooi het over een hoofdeinde
Een quilt over het hoofdeinde van een bed gooien, of het nu een metalen frame of een gestoffeerd bed is, is een geweldige manier om kleur en patroon aan een slaapkamer toe te voegen. En een bonus: het kan gemakkelijk worden uitgeschakeld als de seizoenen / je humeur veranderen.

Goede huishouding

Hang het creatief vast
Als je bed geen frame van welk type dan ook heeft, is hier nog een andere manier om de look te krijgen: installeer een paal achter het bed voor eenvoudige ophangopties (dit kan ook in vrijwel elke andere kamer worden gedaan).

Holly & Ryan's Vintage Minimal

Drapeer het over een bank
Een goed geplaatste quilt verandert het uiterlijk van uw woonkamer en biedt gemakkelijke toegang tot TV-nacht gezelligheid in een klap.

Home Adore

Zachtheid aan een "harde" ruimte toevoegen
Het op een onverwachte locatie ophangen van een quilt, zoals een eetkamer of keuken (duidelijk niet te dichtbij voedselbereidingszones), is een geweldige manier om zachtheid en textuur te brengen in een kamer die normaal gesproken vol is met hardere oppervlakken.

Marie Claire Maison

Gebruik als een pop van kleur
In een anders neutrale ruimte kan een heldere, grafische quilt de perfecte kleur laten zien en kan zelfs dienen als een startpunt voor het maken van een volledig schema.

Hus & Hem

Of ga gek met kleur
Een deel van de charme van oudere quilts is de oneerbiedige mix van kleuren en patronen; op een gegeven moment gaat alles "weg", en er is geen limiet aan wat je kunt mixen. Als je een maximale streak hebt, is een quilt met patronen misschien precies het ticket.

APC

Ga groot
Wees niet bang om dapper te zijn: het weergeven van een koningin- of kingsize nummer op een kale muur heeft een grote impact.

Ben je opgegroeid met quilts, of versier je nu met ze? Nog andere tips dan ze op bed te gooien of aan de muur te hangen?

Populaire Categorieën