Demisch Danant

Anonim

  • Locatie: New York, NY
  • Website: demischdanant.com

Welkom terug bij Daniel! Reageer weg ....

Als u enkele van de beste, zeldzaamste en meest savviest meubels ooit ontworpen en even verbluffend kunst wilt zien, dan is deze speciale galerij in Chelsea een must. Mede-eigenaars Suzanne Demisch en Stephane Danant blijven een unieke selectie van de beste moderne en hedendaagse meubels en kunst samenstellen ...

Net als veel andere galerijen in dit deel van de stad, wordt alles geleverd met een vrij fors prijskaartje. Bij Demisch Danant is al het personeel echter ongelooflijk aardig en relaxed. Iedereen die bij de galerie betrokken is heeft een echte passie voor wat ze verkopen en is meer dan bereid om alles wat ze weten over meubels en kunst uit te leggen. Het is veruit een van de beste plekken in de stad om te zien wat hot is en om geïnspireerd te worden door prachtige dingen, zoals de kunst van Felice Varini en zijn perspectief gelokaliseerde locatiespecifieke schilderijen (hierboven afgebeeld vanuit twee verschillende hoeken).
Nog enkele andere fantastische voorbeelden van het aanbod van de galerij na de sprong.

Een favoriet in de galerie is het werk van Maria Pergay, een hedendaagse meubelontwerper. Ze hebben in het recente verleden verschillende grote shows van haar werken gehouden, waaronder grillige stukken zoals haar Ribbon Chair uit roestvrij staal van 2007.

De galerij heeft ook een indrukwekkende verzameling van de speelse werken van Pierre Paulin, waaronder originelen van zijn beroemdste werken en enkele van zijn zeer zeldzame ontwerpen.

- Daniel Palmer

(Dit is de derde van de vier proefposten van Daniel die we in de komende twee weken zullen uitrollen)

>> naar alle blogger-try-outs

Populaire Categorieën