Ontwerpbeslissingen: 3 redenen voor het kiezen van kleurrijke investeringsstukken

Anonim

Wanneer u veel tijd of geld uitgeeft aan iets voor uw huis, komt u misschien in de verleiding om op een veilige manier te spelen en een neutrale kleur te kiezen. Ik heb het hier over het kopen van banken, lounges of een aantal eetstoelen. Soms zal dat denken werken, maar soms mis je een kans om je ontwerp naar een ander niveau te tillen.

1. Ga met een favoriet. Mijn man plaagt me dat ik een van alles in het groen heb. Ik heb een wintertalingsbroek, een groenblauw portemonnee, een teal nagellak, blauwgroen kommen - je snapt het. Toen het onlangs tijd werd om kleuren te kiezen voor een spiegel met gebrandschilderd glas voor onze voordeur, die ik als een investering beschouw, omdat het al jaren bij dit huis zal zijn, ging ik met mijn buik mee. De meest opvallende kleur, inclusief die van de huisnummers, is groenblauw (het is een beetje groener in persoon). Of je nu geld uitgeeft aan meubels of uren aan het schilderen, het kiezen van een favoriet aller tijden zorgt ervoor dat je op de lange termijn gelukkig zult zijn.

2. Speel de vorm op. In het geval van de Togo-stoel die hier wordt getoond, investeer je al in iets met een unieke vorm en stijl. Je speelt niet veilig met de stijl, dus waarom kies je geen opvallende kleur zoals het kobaltblauw in de bovenstaande foto?

3. Breek met verwachtingen. Tegelijkertijd, als u een stuk koopt of maakt met een meer traditioneel silhouet (zoals een getufte achterbank of zelfs een moderne klassieker zoals een Eames-lounge), kunnen onverwacht gedurfde kleuren helpen om benauwdheid te voorkomen. Overweeg een verfkleur of stoffering met een duidelijke persoonlijkheid.

Heb ik je overtuigd om een ​​sprong te maken en met kleuren te gaan?

(Afbeelding: Sam & Anne's Cosy Modern Blend)

Populaire Categorieën