Design Dispatch: A Look Inside Serena & Lily's nieuwste boetiek

Venus and Serena (April 2019).

Venus and Serena (April 2019).

Anonim

Serena & Lily is als de snoepwinkel van het huisontwerp. Online fans van het bedrijf zijn bekend met de kenmerkende gedurfde patronen en kleurpoppen die een soort van ontwerpervaring voor kinderen in een snoepwinkel oproepen. Nu kan de gelukkige Angelenos deelnemen aan het interactieve huisontwerpplezier in het vlees. De nieuwe locatie is een one-stop-shop met alles van behang en beddengoed tot meubels en verlichting, en elk item is zeer aanpasbaar aan uw stijl.

Diavoorstelling openen

Diavoorstelling openen

Twee enorme designeilanden in het midden van de winkel bieden voldoende ruimte voor professionals en doe-het-zelvers om samen te werken met on-site designadviseurs om het perfecte plan voor hun ruimte te bedenken. Deze raadplegingen zijn niet alleen gratis, maar bevatten ook stalen voor thuiskomst voor al uw behoeften van overpeinzing.

Diavoorstelling openen

De op maat gemaakte kasten waarin textiel is ondergebracht in een reeks heerlijke patronen en kleuren, stellen klanten in staat om hands-on te werken zonder de onberispelijke displays te onderbreken. De warme en uitnodigende sfeer en slim georganiseerde inventaris zorgen ervoor dat de stress uit het huisontwerp komt.

Diavoorstelling openen

Dit is de derde showroomlocatie van het bedrijf en elk is ontworpen om de stad weer te geven waarin het zich bevindt. Met veel natuurlijk licht dat binnenvalt door een muur van ramen, helderwitte muren en een minimaal decor gelaagd met levendige patronen, is die zonnige, relaxte sfeer in Zuid-Californië altijd aanwezig. Als je jezelf in WeHo bevindt, raden we je ten zeerste aan om binnen te komen, een met textiel gevulde textiellade open te vouwen en te ontwaken en je innerlijke jelly-boon-liefhebbende kind te verwennen.

Diavoorstelling openen

Populaire Categorieën