Ontwerpideeën en suggesties voor kamers met lage plafonds?

Metamorfose gemeenschapscentrum "de Zaal" in Stramproy (April 2019).

Metamorfose gemeenschapscentrum "de Zaal" in Stramproy (April 2019).

Anonim

Vraag: Hallo allemaal! U onderhoudt een uitstekende site en ik word voortdurend afgeleid op sociale media dankzij Appartementstherapie. Ik ben op zoek naar ontwerpideeën voor mensen die op niet-inspirerende plaatsen wonen met plafondhoogten met een lage of minimale eis? De manier waarop ik dingen zie, een goed ontwerpresultaat is vrij eenvoudig haalbaar als er een plafondhoogte is om te spelen. Ik zit in mijn goedkope eerste huis van de Australische vastgoedmarkt, het weer is heet, de plafonds voelen laag aan en ik moest nog plafondventilatoren plaatsen om te koelen. Ontwerpinspiratie is ook laag. Zal op zoek gaan naar toekomstige inspiratie op dit gebied, maar dacht dat ik zou vragen of hier ooit een paar gouden regels zijn. Bedankt en blijf geweldig! -Gezien door Mandi

Editor: Wat een geweldige vraag! Ik beklaag me over de lage plafonds van mijn huis (ik weet niet zeker hoe laag ze zijn, maar ik kan ze aanraken), maar ik weet dat ze zoveel erger kunnen zijn. Behalve het aanbevelen van onopvallende plafondventilatoren, ben ik nog steeds bezig dingen uit te zoeken, dus ik hoop dat jullie allemaal een paar tips hebben om met Mandi (en mij) te delen.

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Populaire Categorieën