Ontwerplessen van Real Homes: Karen's Smart Color Tricks

Bouwkunde BK1030 - Architectuur van de wereldgodsdiensten (College 8) (Juli- 2019).

Anonim

Karen's Mid-Century Modern Nashville Home

Karen vertelde ons dat haar huis was geïnspireerd door Saarinen's Gateway Arch. Eigenlijk zei ze het zo: "Het is mijn arch - ik sta het gewoon toe om in St. Louis te verblijven." Als je naar haar huis kijkt, zie je gemakkelijk de verbazingwekkende stijl uit het midden van de eeuw, maar we hebben ook de vele slimme en strategische manieren gezien waarop Karen kleur gebruikte om haar geweldige architectuur en inrichting te verbeteren. Deze trucs zouden werken met elke stijl.

Ze gebruikt kleur om architecturale details te benadrukken

Dit huis heeft zoveel verbazingwekkende details en de structuur valt nog meer op als het een dosis kleur krijgt. Die hoekige lijnen in de slaapkamer vallen echt op dankzij de donkere baan tegen het witte en lichtblauwe van het plafond en de muren. De unieke, gefacetteerde muren in de keuken beneden stralen echt dankzij die gele tint. Kleur trekt de aandacht, dus zorg ervoor dat u de beste functies benadrukt.

Ze beperkt haar palet

De kleuren die Karen heeft uitgekozen zijn pittig, maar ze overdrijft het niet op het gebied van kleuren. Zie je hoe ze slechts twee of drie hoofdkleuren plukt om in elke kamer op te nemen? In de keuken is het groen en geel en wit (verankerd met een tapijt dat dezelfde tinten weergalmt) en in de woonkamer eronder is het oranje en helder blauw. Er gebeurt veel, dus ze voorkomt dat dingen met een beperkt palet van de rails verdwijnen.

Ze gebruikt een kleine ruimte om een ​​risico te nemen

Zeker, dit hele huis is een geweldige uitdrukking van Karens gezichtspunt, maar ik vermoed dat deze badkamer haar baby is. Kijk naar de zorg waarmee ze haar laden de koninklijke behandeling gaf (terwijl ze ook hun structuur benadrukten, zie hierboven). Deze veel paarse kleur werkt mogelijk niet in een grotere kamer, maar een badkamer is de juiste plek om dit te proberen. Ik wed dat deze kleur Karen elke ochtend blij maakt.

Ze voegt kleine schoppen van kleur met accessoires toe

Er is geen gebrek aan interessante dingen in het huis van Karen, maar omdat ze zich aan een strikt palet houdt (zie hierboven), gebruikt ze haar accessoires om andere kleuren toe te voegen waar ze van houdt, maar wil ze er niet te veel van gebruiken. Neem haar rondleiding en je zult zien dat ze dit overal in haar huis doet, maar ik moest je dit geweldige bureau laten zien. Die bochten! Zo sexy!

Zie de hele tournee hier → Karen's Mid Century Modern Nashville Home