Ontwerprecept: Alexa & Jim's Philadelphia Living Room

Anonim

Naam: Alexa en Jim
Locatie: Philadelphia, PA
Ruimte : Woonkamer
Grootte: ongeveer 320 vierkante voet
Eigen of huur : Eigen

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren. Hoewel we geen "na" -foto's hebben, moedigen we de huiseigenaren aan om hun updates met ons allemaal te delen wanneer ze ze maken!

In Philadelphia bezochten we met Alexa & Jim, een recent verloofd paar dat hulp nodig had bij het toevoegen van meer functie en kleur aan hun woonkamer.

Diavoorstelling openen

Alexa en Jim hebben onlangs dit rijhuis uit de jaren 1930 gekocht en hoewel ze houden van veel dingen over hun huis, zoals het karakter, is de woonkamer hen ontgaan.

Het probleem:

Met de hulp van Maxwell beseften de oorspronkelijke therapeut van het appartement, Alexa en Jim dat het grootste probleem met de woonkamer de ademhaling of stroom was. Het is een grote ruimte en de voordeur komt uit in het midden van de kamer. De tv staat aan de andere kant van de bank, waardoor het moeilijk is om te kijken. Om dichter bij de tv te komen, zetten Alexa en Jim een ​​lage boekenkast achter de bank, maar dat blokkeert de stroom en lost hun raadsel in tv kijken niet echt op.

Er is ook veel lege ruimte tussen het einde van het tapijt en de dressoirs waar de tv zich bevindt, dus het gevoel van te open en ver weg te zijn, en laat energie energie toe om door de kamer te zoomen, in plaats van meanderend.

Omdat de voorkant van het huis een ingesloten veranda heeft, ontbreekt het de ruimte ook aan natuurlijk licht. Koppel dat met de gedempte kleuren van de kamer, en het voelt een beetje donker aan. Terwijl kleur aanwezig is in andere kamers (en vooral succesvol in hun gelukkige ruimte-de patio), is de leefruimte meestal grijs, blauw en neutraal.

Het voorschrift:

Omdat de woonkamer groot is en er momenteel geen gezelligheid is, stelt Maxwell voor om een ​​meer gedefinieerde zithoek te creëren en de resterende ruimte door de dressoirs te gebruiken als een gang naar de eetkamer. Dit kan worden bereikt door de boekenkast achter de bank te verwijderen, deze bijna tegen de muur terug te duwen en het kleed eronder verder uit te trekken, waarbij het arrangement wordt gecombineerd met twee stoelen aan de tegenovergestelde rand van het tapijt. Dit zou ook het stroomprobleem oplossen, omdat energie en mensen de stoelen zouden moeten omcirkelen om door de eetkamer te gaan.

Ze zijn geen fan van de ronde vervangende top van de Noguchi-koffietafel (de oorspronkelijke vorm werkte niet met hun doorsnede), dus stelt Maxwell voor om in een rechthoekig vlak te verwisselen.

Er zijn twee opties voor het plaatsen van een tv: verplaats hem naar de trapmuur of laat hem waar hij is en zorg dat hij groter wordt. Als Alexa en Jim het naar de trapwand verplaatsen, krijgen ze een lage console (misschien de plank achter de bank) en plaatsen ze de tv erop. Dat zou ruimte op de dressoirs vrijmaken om meer vorm en functie toe te voegen. De spiegel in het midden monteren, een paar lampen toevoegen (die die donkere hoeken oplichten), ruimte creëren voor een landingsbaan op het dressoir het dichtst bij de deur, en het organiseren en focussen van hun bar in de buurt van de eetkamer zou zowel mooi zijn als praktisch.

Als een grotere televisie het antwoord is, stelt Maxwell voor om hem op de muur (en de dressoirs) te centreren, terwijl hij nog steeds die lampen binnenbrengt, en een kleinere versie van een landingsbaan en bar aan elke kant te maken.

Wat betreft de verlichting, het binnenhalen van de twee extra lampen zal de donkere hoeken van de kamer oplichten, en het verwisselen van de positie van de lampen naast de bank zou de kamer een beetje beter in balans brengen.

Wat het toevoegen van kleur betreft, stelt Maxwell voor om een ​​stevig of van een patroon voorzien kleed te brengen dat hondvriendelijk is voor de pup van het paar. Zijn topkeuze zijn binnen- en buitentapijten van Surya of Dash & Albert. Een worp en enkele kussens in complementaire kleuren, plus enkele kunst of voorwerpen, balanceren de ruimte en maken hem gastvrijer.

We hebben Alexa en Jim verlaten met een kopie van Complete + Happy Home, zodat ze kunnen doorgaan met vernieuwen. Bedankt dat je ons bij je thuis hebt toegelaten!

Houd ons in de gaten voor ons volgende ontwerprecept met Faith in Washington, DC!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

On the Road: Episode 1

Wou dat je hier was! Onze favoriete Instagrams van Our Road Trip

Populaire Categorieën