Ontwerprecept: Amy's San Diego Outdoor Space

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Anonim

Naam: Amy
Locatie: San Diego, CA
Ruimte : buitenruimte
Grootte: ongeveer 2/3 hectare

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren. Hoewel we geen "na" -foto's hebben, moedigen we de huiseigenaren aan om hun updates met ons allemaal te delen wanneer ze ze maken!

In San Diego bezochten we Amy, die buiten hulp nodig had. Met veel land om mee te werken, wist ze niet waar ze moest beginnen.

Amy en haar familie zijn een jaar geleden naar dit huis in San Diego verhuisd, en terwijl de binnenkant liefdevol is ingericht (geen hulp nodig!), Kon de buitenkant wat liefde gebruiken. "Het is een blanco canvas en met mij fulltime aan het werk, een peuter en mijn man zijn onlangs met pensioen gegaan van de USMC, hebben we eenvoudigweg geen tijd gehad om het aan te pakken", zegt ze. "Het gras is meestal dood en er zijn overal onkruid en de slecht gelegde plavuizen flippen omhoog en we kunnen dat deel helemaal niet gebruiken. In SoCal konden we volledig het hele indoor / outdoor-leven doen, maar we hebben HULP nodig. HELPEN!"

De huidige tuin

Het probleem:

Maxwell deelt sinds 2001 ontwerptherapie uit, maar dit is zijn eerste werf! Voor de uitdaging begint hij met het beoordelen van de botten, de ademhaling, het hart en het hoofd van de ruimte. Kortom, het is een leeg canvas zoals Amy opmerkt, en het heeft allemaal werk nodig.

Bones: Het gras is dood en de flagstones zijn onbruikbaar, dus hier hebben we wat fixes nodig.

Ademhaling: met zoveel ruimte niet opgedeeld in zones, zoomt energie gewoon door, zodat de stroom wat aandacht kan gebruiken.

Hart en hoofd: er is niet veel in de manier van decor of persoonlijke details. Amy heeft dit prachtig gedaan in het interieur van haar huis, dus we zullen ons recept op de eerste twee richten en deze aan haar overlaten om er later achteraan te komen.

Het voorschrift:

Op twee derde hectare is dit nog de grootste uitdaging! De sleutel bij het omgaan met grote ruimtes, binnen of buiten, is om het te doorbreken. Maxwell stelt drie zones voor: het dek en de amusementsruimte, de natuurgerichte werf en de speelruimte. Dit is hoe ze eruit zullen zien:

De voorgestelde werf

Een flinke stapel geeft Amy en haar familie voldoende ruimte om te ontspannen, te entertainen en te grillen in echte SoCal-stijl binnenshuis / buitenshuis. Aangezien de helling van de lagere werf het moeilijk maakt om te gebruiken, zal het uitbreiden van het dek naar buiten het bruikbare gebied maximaliseren.

Het dek zou zich voorbij het huidige hek uitstrekken.

Gebied B heeft de hulp van een tuinarchitect nodig, maar wat groen en bodembedekking, een mix van inheemse planten en droogtetolerante grassen, zou een geweldige plek zijn om van de natuur te genieten en de honden rond te laten rennen.

Een stenen pad van het dek naar de speeltuin liep langs de zijkant van het huis

Het speelgedeelte (te zien op de bovenstaande leadfoto) blijft zitten, maar met een beter pad geïnstalleerd langs de zijkant van het huis dat het verbindt met de zijdeuren en het dek aan de achterkant. De huidige flagstone klapt omhoog en moet worden verwijderd.

We hebben Amy met een kopie van Complete + Happy Home achtergelaten, zodat ze kan doorgaan met vernieuwen. Bedankt dat je ons bij je thuis (en je tuin) hebt toegelaten!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

On the Road: Episode 5

On the Road: Episode 6