Ontwerprecept: Faith's Arlington Dining Room

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Anonim

Naam: geloof
Locatie: Arlington, VA
Kamer : Eetkamer
Grootte: ongeveer 140 vierkante voet
Eigen of huur : Eigen

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren. Hoewel we geen "na" -foto's hebben, moedigen we de huiseigenaren aan om hun updates met ons allemaal te delen wanneer ze ze maken!

In Arlington bezochten we met Faith, die als moeder van twee jonge kinderen veel van de dag in haar eetzaal doorbrengt. En er is gewoon iets een beetje over ...

"Mam, deze kamer heeft wat persoonlijkheid nodig!"

Faith en haar man, Bobby, verhuisden vorig jaar hun familie naar Arlington vanuit Brooklyn, New York. "Onze oude brownstone had een inherente schoonheid die niet verkleed hoefde te worden, " legt Faith uit. "Dit huis is in 1950 gebouwd. Dus hoewel het een heel mooi huis is, moesten we de meeste charme brengen!" En terwijl de rest van Faith's huis absoluut charmant is, voelt de eetkamer aan alsof er iets ontbreekt.

Het paar is van plan om enkele jaren na de ingreep een grote renovatie uit te voeren, waarbij ze de keuken naar de eetkamer zullen openen, dus wat ze nodig hebben is een tijdelijke oplossing totdat die veranderingen kunnen plaatsvinden.

Het probleem:

"Ik hou van de kleur en ik hou van de vorm en symmetrie van de kamer, maar iets voelt gewoon weg", zegt Faith.

Op een grijze dag is het eerste probleem meteen duidelijk. Zelfs met elk lampje aan - de driebolige hanger boven de tafel, de hoeklamp, een tafellamp op het dressoir en een accentlamp op een tafeltje - is het een donkere kamer. Geloof is niet verkocht op de gordijnen, en hoewel we de toevoeging van patroon aan de ruimte leuk vinden, zijn ze niet helemaal geschikt voor de kamer.

Met de hulp van Maxwell, de oorspronkelijke appartementstherapeut, ontdekt Faith dat terwijl de botten en de adem - de structuur en de stroom van de kamer goed zijn, wat ontbreekt aan hart en hoofd-decor en persoonlijke aanrakingen - de dingen die ter plekke zijn op overal elders in haar huis.

Het voorschrift:

Deze ingelijste stof is het felgekleurde deel van Faith's stijl dat door deze eetkamer schijnt en van die gelukkige plek komt het plan voor de kamer, waar kleur en patroon opduiken.

Hoewel de verfkleur absoluut prachtig is, zuigt hij al het natuurlijke licht op en voelt de kamer erg donker aan. Maxwell stelt een warme neutrale voor op de onderste helft van de stoelrail en een patroonbehang erboven. Omdat dit een druk bezochte ruimte is waar veel kleine kinderen en eten komen, zal een heleboel gelaagde decor niet doen, en het behang zal persoonlijkheid toevoegen zonder extra spul overal.

Omdat de muren zich in het patroon zullen nestelen, kan Faith de gordijnen verwisselen voor neutrale degenen die meer licht binnenlaten. En hoewel slordige eters en vloerkleden niet altijd in elkaar overgaan, suggereert Maxwell een binnen- / buitenkamer die de kinderen kan vasthouden, terwijl de ruimte, kleur en ruimtedefinitie worden toegevoegd aan de kamer.

Het wattage van de lampen van de hanger is vrij laag, dus Maxwell raadt aan om helderdere lampen te plaatsen en de hanger op een dimmer te plaatsen. Omdat het vervelend is om zo veel licht aan te doen, stelt hij ook een slimme thuisoplossing voor, zoals Philips Hue of Belkin WeMo, zodat ze bestuurbaar zijn vanaf een telefoon.

→ 5 slimme thuisgadgets die u niet gebruikt (maar zou moeten zijn!)

We hebben Faith verlaten met een kopie van Complete + Happy Home, zodat ze kan doorgaan met haar vernieuwing. Bedankt dat je ons bij je thuis hebt toegelaten!

Blijf ons volgen voor ons volgende ontwerprecept met Lauren in New Orleans!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Before & After: Wintta's Parijse Dream Studio

On the Road: Episode 3

Populaire Categorieën