Ontwerprecept: Lauren's New Orleans Living Room

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Anonim

Naam: Lauren & Greg
Locatie: New Orleans, LA
Ruimte : Woonkamer
Grootte: ongeveer 200 vierkante voet
Eigen of huur : Eigen

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren.

In New Orleans bezochten we met Lauren en haar man, Greg, nadat Lauren contact met ons had opgenomen om haar te helpen haar hal / woonkamer te genezen. Het probleem? Twee actieve kinderen, een kleine ruimte en een ongemakkelijke voorkamer in een oud jachtgeweer uit New Orleans. Bekijk de Before foto's van ons bezoek en dan al het werk van Lauren en Greg in de Afters!

Praten over het belang van een echte toegangsweg (zelfs als je heel weinig ruimte hebt) en de noodzaak om de hoek achter me te laten verdwijnen!

Het probleem:

Van Lauren: "Ik ben een fulltime werkende dame met 2 kleine kinderen in een historisch omgebouwd jachtgeweer van New Orleans (hubs overgrootvader bouwde het huis in de jaren 1890). Het huis was een liefdesarbeid, een echte fixer-upper zoals we het kocht van de oud-oudtante van mijn man (ze was een packrat en ik denk dat haar spullen de muren ophielden). Na een uitgebreide, langzame renovatie doen we een beetje op een moment dat we wat extra sparen dollars - we houden van ons huis.

We hebben het omgebouwd tot een eengezinswoning en hebben veel van de oorspronkelijke architectuur behouden, maar de voorkamer / eetkamer kon een goed designoog gebruiken - maar nog steeds kindvriendelijk zijn, en hond ook, we hebben er twee - om maak het / ons echt trots op ons huis. We houden van de traditionele New Orleans-stijl en cottage-stijl. Ook hebben jachtwapens notoir geen opslagruimte, dus alle ideeën worden ook enorm op prijs gesteld. "

Hun superleuke kinderen hebben een snack terwijl we in de woonkamer praatten.

Het voorschrift:

Dit was een moeilijke tijd. Lauren's huis, historisch en mooi op zoveel manieren, was ontworpen voor een vroeger tijdperk. Nu, in 2015, moest ze twee kamers opknappen in één kamer, de rommel op de grond houden en wat licht en kleur toevoegen om er wat leven in te blazen! In de taal van de appartementstherapie lijkt dit op:

Bones - All Good Here

Ademhaling - Ruimte heeft geen definitie en is rommelig. Het moet worden opgedeeld in twee verschillende ruimtes: Entry & Living Room, met een betere doorstroming

Hart - kamer is donker en heeft licht nodig om uit te breiden. Muren kunnen ook wat kleur aannemen om ze leven te geven en contrasteren met de vintage lijst.

Hoofd (of Geest) - Allemaal goed hier! Dit huis heeft tonnen geest en de herinneringen aan de familiegeschiedenis en de geschiedenis van New Orleans zijn overal aanwezig.

Laten we nu naar de foto's gaan die enige echte vooruitgang laten zien van Before!

Diavoorstelling openen

Bijwerken:

"Hoewel we nog niet helemaal klaar zijn (we moeten nog pinnen toevoegen voor het geval het ooit cool genoeg wordt om te dragen om jassen te dragen en we zijn nu op zoek naar een kunstwerk dat ons aanspreekt), je kunt het zien met advies van Maxwell (gebiedsdeken), ronde salontafel, vat de TV op, voeg een beetje kleur toe en een landingsbaan met spiegel) en met de hulp van Wayfair hebben we dit weekend veel vooruitgang geboekt! "

We hebben Lauren verlaten met een exemplaar van Complete + Happy Home, zodat ze kan doorgaan met vernieuwen. Bedankt dat je ons bij je thuis hebt toegelaten!

Detail van de buitenkant. Dit huis was geweldig.

Houd ons in de gaten voor ons volgende ontwerprecept met Lauren in Tucson!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Before & After: Jessica & Christian's California Bohemian Family Space

On the Road: Episode 4

Populaire Categorieën