Ontwerprecept: Lauren's Tucson Living Room

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Anonim

Naam: Lauren
Locatie: Tucson, AZ
Ruimte : Woonkamer
Grootte: ongeveer 300 vierkante voet
Eigen of huur : huur

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren. Hoewel we geen "na" -foto's hebben, moedigen we de huiseigenaren aan om hun updates met ons allemaal te delen wanneer ze ze maken!

In Tucson bezochten we met Lauren, die onlangs naar Tucson verhuisde en hulp nodig had bij het openen van haar woonkamer, die vol van haar persoonlijkheid was maar geen chic had waarnaar ze op zoek was.

Diavoorstelling openen

"Het huis waar ik woon is een klassieke bungalow uit de jaren 1920 in een van de meest gewilde buurten in Tucson, het gebied Sam Hughes, " zegt Lauren, een professor. "Ik had het geluk om het te vinden toen ik hier een jaar geleden verhuisde. Mijn geweldige hospita (en collega) heeft de historische integriteit van het huis intact gehouden: de kachel is een origineel jaren 1920-fornuis, de wastafels en kuipen zijn origineel, en dus zijn de verlichtingsarmaturen en betonnen vloeren. "

We voelden zeker de warmte, geschiedenis en persoonlijkheid in de woonkamer van Lauren, die veel wit, textiel, planten en boeken had. Als ze overstapt van een 'post-graduate-student-stijl', zegt ze, 'zou ik de professionele ogen van jullie willen verwelkomen om me te helpen de ruimte opener en minimalistischer en chiquer te maken.'

Het probleem:

Ondanks dat het een ouder huis is, zijn de botten van Lauren's bungalow goed, dus geen problemen daar.

We raken een wegblokkade wanneer we komen om te ademen, of te stromen. De voordeur gaat bijna achter Lauren's bank open, dus groette gasten is een ongemakkelijke dans om de deur. Als je het midden van de woonruimte binnengaat, is er geen huidige plaats opgezet als landingsbaan, behalve de haak die zich achter de deur verborgen houdt wanneer deze open is.

Qua hart zijn de meubels van de ruimte te groot (de bank) of te klein (het tapijt). Niet verwonderlijk, aangezien Lauren hier onlangs is geweest en veel van haar spullen uit voormalige huizen heeft meegenomen.

Het hoofd of de geest van het huis van Lauren is perfect, met haar vele boeken, planten, haar geliefde piano, en knikt naar de stijl van haar ouders.

Het voorschrift:

Hoewel het huidige brandpunt van de haard een natuurlijke keuze is, is het sluiten van de woonkamer door de bank naar de zitkamer te richten en een geblokkeerd toegangspunt te creëren. Maxwell stelt een meer gestroomlijnde sofa voor die tegenover de piano staat, met twee stoelen er tegenover en een kleed dat het hele zitgedeelte bevat.

Lauren's vele boeken stromen uit haar boeken, dus Maxwell stelt een lage boekenplank voor onder de voorruit voor. Met de extra opslag zou de boekenkast links van de deur half zo groot kunnen zijn en zou het oppervlak ervan kunnen worden gebruikt als een landingsbaan met een spiegel erboven.

Hier is de voorgestelde plattegrond van Maxwell:

Diavoorstelling openen

We hebben Lauren verlaten met een exemplaar van Complete + Happy Home, zodat ze kan doorgaan met vernieuwen. Bedankt dat je ons bij je thuis hebt toegelaten!

Blijf op de hoogte voor ons laatste ontwerprecept met Amy in San Diego!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Before & After: Victor's Modern Minimalist Living Room

Before & After: Corinna & Eugenia's speelse woonkamer