Ontwerprecept: Scott's Boston Studio

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Summa studenten showen tijdens DDW 2018 (April 2019).

Anonim

Naam: Scott
Locatie: Boston, Massachusetts
Ruimte : Studio
Grootte: ongeveer 350 vierkante voet
Eigen of huur : huur

Dit is een update van de #MakeoverAmerica roadtrip! We reizen door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen , en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Ontwerprecepten zijn bezoeken van een uur waarbij Maxwell advies biedt over wat lezers kunnen doen om hun huis te verbeteren. Hoewel we geen "na" -foto's hebben, moedigen we de huiseigenaren aan om hun updates met ons allemaal te delen wanneer ze ze maken!

We bezochten Scott in zijn Back Bay-studio, waar hij tweeënhalf jaar heeft gewoond, waarvan hij vond dat hij opfrisbeurt nodig had, maar niet zeker wist hoe hij het moest doen.

Diavoorstelling openen

Scott's ruimte voelt veel groter dan zijn 350 vierkante voet vanwege de super hoge plafonds. Ooit was het een grootsgezinswoning en in de jaren veertig van de vorige eeuw werd de brownstone omgebouwd tot een huurgebouw, toen er veel twijfelachtige ontwerpbeslissingen werden genomen, maar zijn appartement heeft nog steeds de oorspronkelijke charme van het gebouw behouden. Een vorige huurder installeerde een hoogslaper, die functie toevoegt en de ruimte opsplitst door zones te maken.

Het probleem:

"Ik heb tonnen 'spul' uit oude appartementen waarvan ik niet weet hoe ik ze effectief kan neerhalen om een ​​ruimte te creëren die nog steeds de mijne is ', zegt Scott. "Ik reis veel, dus als ik thuis ben, wil ik een comfortabele, kalmerende ruimte die mijn persoonlijkheid weerspiegelt."

Met de hulp van Maxwell, de oorspronkelijke therapeut van het appartement, ontdekte Scott dat sommige van de 'botten' van zijn appartement met de ouderdom van het gebouw wat aanpassingen konden gebruiken, zoals de groezelige, gebroken witte muren en de faux bakstenen panelen onder de ramen. .

Maar het belangrijkste aandachtsgebied - en iets dat Scott gemakkelijk kan regelen als huurder - is het 'hart' van de ruimte - het decor. Een belangrijk stuk waar Scott mee worstelt, is de geruite bank, een item dat is getrokken uit andere appartementen en gewoon niet past in zijn stijl.

Het voorschrift:

Het managementbedrijf van Scott had aangeboden om opnieuw te schilderen toen hij naar binnen ging, maar hij nam het nooit op. Maxwell opperde dat hij zijn hand uitstrekte en er nu om vroeg; een nieuwe verfbeurt zou wonderen doen voor de botten van Scott's huis. Een lichtgrijs zou het originele vormstuk opvallen en een helderder gevoel geven. Hij zou ook kunnen vragen om de faux steen te verwijderen of overschilderen als de muren klaar zijn.

Wat de bank betreft, voelt Scott dat hij, als hij de 30 nadert, klaar staat om in een nieuw meubel te investeren. Maxwell stelde Interior Define voor als een plaats om een ​​verscheidenheid aan klassieke en moderne bankstijlen te vinden die in grootte en stof kunnen worden aangepast aan de kleine zithoek van Scott.

Scott's tapijt is ook aan de kleine kant, en in een studio is het definiëren van je ruimtes extra belangrijk. Hij kon het huidige vloerkleed en een laag neutraal tapijt er tijdelijk onder houden en ruilen voor een ruimtebesparend investeringsstuk als hij er klaar voor is.

→ Kan geen dure ruimtedeken kopen? Trucs om in plaats daarvan te proberen

Scott heeft absoluut het 'hoofd' of spirituele centrum van zijn huis in het kwadraat verwijderd - deze fantastische galerijwand met portretten van zijn voorouders en zijn eigen aquarellen van zijn reizen. Maxwell stelde voor om de kunst uit te breiden naar de tegenoverliggende muur bij de eethoek, die leeg is, behalve voor sommige planken die niet veel worden gebruikt.

We hebben Scott verlaten met een kopie van Complete + Happy Home, zodat hij door kan gaan met vernieuwen. Bedankt dat je ons bij je thuis hebt toegelaten, Scott!

Houd ons in de gaten voor ons volgende ontwerprecept met Alexa & Jim in Philadelphia!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Ons Huis voor 3 Weken: Maak kennis met Westy the Van

On the Road: Episode 1

Populaire Categorieën