Het ontwerp van Soho House

BOHEMIAN WOONSTIJL IN HET HUIS VAN TATJANA - HOMETOUR (Juni- 2019).

Anonim

Soho House Chicago

Het is gebruikelijk dat ontwerpers van woonruimten, inclusief mijzelf, inspiratie opdoen bij prachtige hotels. Wat verbindt woonstijl, luxe en een definitief gezichtspunt immers als een tophotel? Een van mijn favoriete merken om op te tekenen is de Soho Group; de in Londen gevestigde club en hotelketen voor privé-leden heeft 17 vestigingen over de hele wereld. Ze variëren van klein tot wijdverspreid en van landelijk tot stedelijk, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: krankzinnige stijl.

Soho House Toronto 'src = "// s3.amazonaws.com/pixtruder/original_images/f5f531c76463cfc149e0afd874786017f45bed83">

Soho House & Co heeft een team van in-house ontwerpers, maar werkt ook samen met zwaargewichten uit de industrie, zoals Tom Dixon, Martin Brudnizki en Ilse Crawford, dus elk huis heeft zijn eigen unieke smaak. De look is geworteld in traditie, maar is ook eclectisch en eigentijds; er is altijd wel wat moderne kunst of een onverwachte pop van kleur om het oog bezig te houden.

Verkrijg de Look At Home

Hoewel elk Soho House anders is, en deel uitmaakt van de kracht van het merk is het vermogen om de kenmerkende look naar een specifieke stad aan te passen, zijn er een paar pijlers in de hotels waaruit we ongelooflijke inspiratie kunnen putten. Zoals het idee van een Soho House-style uitje in je eigen huis? Maak een notitie...

Soho House Berlijn

Gebruik een terughoudend palet. Veel Soho-huizen zijn geïnspireerd door de traditionele Gentlemen's clubs in Londen en hebben een rijk, mannelijk palet. Kleur is belangrijk, het is geen neutrale look, maar het is waarschijnlijker dat dit juweltinten, aardetinten en erfgoedtonen zijn dan heldere, klaproosachtige tinten. De verfafwerking is ook belangrijk; geen eierschaal of satijn hier-über-mat is waar het is.

Shoreditch House, Oost-Londen

Ga voor luxe, rijke materialen. Het maakt niet uit in welk huis we het hebben, de ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor het creëren van ruimtes in het Soho-huis, houden van hen wat fluweel, maar ook van rijk leer, zwaar linnen en mooi koper. Zelfs in de lichtere en frissere clubs zoals West Hollywood en Miami, is een rijke mix van texturen belangrijk.

Soho House Istanbul

Laat u inspireren door de instelling. Elk Soho House houdt rekening met zijn geografische en historische setting; je ziet graffiti-achtige kunst in Berlijn, encaustic tegels in Istanboel, en florale chintz in Londen. Kijk verder dan je huis naar wat er omheen is: is er een lokale stijl voor de regio waarop je kunt putten?

Soho House Chicago

Classic gaat nooit uit de mode. Voor een merk dat zo geassocieerd is met de voorhoede van cool, is de stijl van Soho House echt heel traditioneel. Meubels zijn vaak antiek of ontworpen om er zo uit te zien, met de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Vaak zijn de enige "moderne" stukken in een bepaalde ruimte de kunst, verlichting en accessoires.

Populaire Categorieën