Ontwerptrucs waarmee je huis er deze zomer koeler uit kan zien

Anonim

Als je huis met airconditioning (of niet-bij-alle-airconditioning) je warmte voelt, zijn er enkele kleine visuele veranderingen die je kunt aanbrengen om je ruimte er op z'n minst cooler uit te laten zien. Kleine dingen zoals het weg doen van fuzzy schapenvachten en het toevoegen van kleuren op basis van blauw, kunnen ervoor zorgen dat je huis frisser aanvoelt, zonder dat je de thermostaat hoeft aan te passen.

Dani en Dave's Scandinavian Minimalistic Home

Pare Down

Als er ooit een tijd was om het minimalisme te omarmen, dan is het in de zomer. Dunne interieurs met witte muren kunnen tijdens de winter ronduit koud aanvoelen, maar in de zomer zijn ze een welkome opluchting. Verminder visuele rommel in een kamer door onnodige items uit het zicht te bewaren.

Peach & Craig's Peaceful Australia Abode

Kies Cool Colors

Speel huisaccenten in koele kleuren, zoals blauwe en blauwe groenen en paars. Men denkt dat deze tinten een ruimte koeler laten aanvoelen, en naar hen kijken wordt verondersteld een kalmerend effect te hebben.

Nikou & Travis 'Modern, minimaal Marfa-geïnspireerd appartement

Dial Down the Texture

Doe al die zachte en pluizige dingen weg die je warm houden in de winter. Bewaar extra dekens, dekens en uw IKEA faux schapenvacht voor het seizoen. Zelfs als je ze niet aanraakt, is het visuele effect van deze zachte oppervlakken het opwarmen van een kamer.

Het zorgvuldig verzorgde Hoboken-appartement van Taylor & Alana

Herzie uw verlichting

Je zou verbaasd zijn hoeveel het veranderen van een gloeilamp het gevoel van een kamer kan veranderen. Let bij het kiezen van een lamp niet alleen op de helderheid, maar ook op de kleurtemperatuur van het licht. Degenen die het label "Koel wit" hebben, geven een blauwer licht af dan degenen die "Warm wit" hebben gemarkeerd.

Kelly's schattige cottage in New Orleans

Benadrukken van "koude" oppervlakken

Als je ooit op blote voeten op een marmeren vloer hebt gelopen, weet je al dat sommige oppervlakken "kouder" zijn dan andere. Deze materialen, zoals steen en metaal, zijn goede geleiders van warmte, dus wanneer u ze aanraakt, brengt u warmte naar hen over, waardoor u zich koeler voelt. Hoewel u waarschijnlijk geen marmeren items voor het seizoen kunt installeren, kunt u de koele oppervlakken in uw huis markeren. Verwijder het tapijt van je tegelvloer of hang in de kamer met de meeste van deze verfrissende materialen (waarschijnlijk je keuken, zolang je de oven niet inschakelt!).