Ontwerp Wake Up Call: goedkope manieren om een ​​vermoeide ruimte op te fleuren

Ballorig altijd feest (Juli- 2019).

Anonim

Nancy's 'Farewell to Houston' House Tour

Lijkt je slaapkamer of woonkamer een beetje ... saai? Soms wil je gewoon iets anders. Als je op zoek bent naar een beetje nieuwheid in je ruimte maar geen geld wilt uitgeven, zijn er vijf manieren om een ​​kamer op te fleuren zonder veel geld uit te geven - of wat dan ook.

Kleur toevoegen.
Niets voegt het leven in een kamer toe als een beetje kleur - en gelukkig zijn er veel goedkope manieren om kleur aan een ruimte toe te voegen. Schilderen komt voor de geest, maar als je niet klaar bent voor de toewijding, kun je kleurrijke kussens, een worp of een kunstwerk toevoegen.

Textuur toevoegen.
Veel mensen onderschatten het belang van textuur. Slechts één ding toevoegen met een interessante textuur - een luchtig schepsel, een verweerd houten frame, zelfs een plant - kan echt een kamer opfleuren. Klik hier voor meer inspiratie voor het toevoegen van textuur aan uw ruimte.

Verplaats je meubels rond.
Het kost niets, het is leuk (vooral als je een buddy hebt), en het kan je een kamer in een geheel nieuw licht laten zien.

Vervang groepen van kleinere kunst door een groot stuk.
Galerijmuren kunnen leuk zijn, maar soms kunnen kleinere kunstwerken een kamer rommelig of gefragmenteerd maken. Als je zin hebt in een verandering, probeer dan een kleiner kunstwerk of meerdere kleinere stukken te vervangen door een enkele grote, impactvolle. Hier zijn vijf manieren om minder te zoeken.

Neem iets weg.
Herinner je je dat oude spreekwoord over je 's ochtends aankleden, accessoriseren en dan een ding wegnemen? Dat kan ook voor kamers werken. Werp een kritische blik op de dingen die je hebt en vraag of er iets is wat er niet hoeft te zijn. Iets wegnemen kan een vermoeide kamer fris maken door de dingen die je doet iets meer ruimte te laten geven.