Deskology DESKSET Made to Match Macs

Anonim

Apple heeft een lange weg afgelegd. Eens een bedrijf dat bekend staat om zijn designvriendelijke maar toch boxy, beige en zwart-witte desktopcomputers, domineren ze nu het technologieontwerp en bepalen ze de trends voor iedereen in het gadgetspel. Maar de ontwerpinvloed van Apple is uitgebreid tot de rest van het thuiskantoor. Deze set aluminium bureau-organisers is ontworpen met Mac-gebruikers in gedachten ...

De DESKSET van Deskology is vervaardigd van 3/16 "geanodiseerd aluminium met een matte geanodiseerde afwerking en zou de perfecte set desktop-organisers voor de Mac-getrouwen moeten zijn.

Het bevat een letter-en-papier inbox, een potloodbeker, een "doodad" -beker en een visitekaarthouder. De bodems zijn afgewerkt met lasergeëtste kurk die aan de onderzijde wordt gebruikt om glijden te verminderen en uw bureau te beschermen tegen krassen.

Hoewel stijl als deze niet goedkoop zal zijn. De DESKSET is te koop voor $ 189 (maar gratis verzending!). Als je zo geneigd bent, kun je er een hier ophalen bij deskology.com.

Bekijk voor meer Mac-bijpassende desktopaccessoires onze berichten op de iMac mini-me iPhone-standaard, de Targus voor Mac-laptoprandapparatuurlijn en Iomega's Mac Pro tower-kopie externe harde schijf.

Via Better Living Through Design