Dip een teen in vetgedrukte kleuren: geverfde plafonds in de badkamer

The Great Gildersleeve: A Motor for Leroy's Bike / Katie Lee Visits / Bronco Wants to Build a Wall (April 2019).

The Great Gildersleeve: A Motor for Leroy's Bike / Katie Lee Visits / Bronco Wants to Build a Wall (April 2019).

Anonim

De badkamer is voor mij de perfecte proeftuin voor diegenen die bang zijn om gedurfde decorbeslissingen te nemen. Het is een kleine ruimte (waardoor elk project dat je zou kunnen aanpakken daar wat betaalbaarder wordt) en het is niet een plek waar je heel veel tijd doorbrengt. Dus als je, laten we zeggen, een grote fout maakt, denkend dat, ja, fuzzy wallpaper zeker de manier was om te gaan ... je kunt er tenminste een tijdje mee leven. Het zal je niet staren met zijn verkeerdheid op precies dezelfde manier als een misstap in de woonkamer zou doen.

Dat gezegd hebbende, ik denk dat beschilderde plafonds absoluut een "do" zijn. In elke kamer, echt waar. Maar begin zeker met de badkamer. Omdat, ja, je kunt het goedkoop repareren of er langer mee leven. Maar ook omdat je het waarschijnlijk echt wel leuk zult vinden . Graag, veel.

Boven: Een bad in Delaware gedaan door Dave Fox.

Een historisch huis in Vermont, van Centreline Architects via Houzz.

Zwart plafond in een meesterbad uit Montreal uit Dwell.

Heldere rode accenten in dit Britse huis van Architect Your Home.

Oké, deze is technisch gezien een behangen plafond, maar te cool om niet te delen. Een appartement in Edinburgh van Malcolm Duffin Design.

In een kamer waar de meeste dingen - tegels, meubels, armaturen - zo zijn ontworpen dat het niet beledigend is, is het leuk om een ​​beetje durf te oefenen van boven naar beneden.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën