Do This Do not: Wallpaper in the Kitchen

Anonim

Dramatisch behang opfleurt een keuken van Lonny. Het monochrome palet voorkomt dat dingen te overweldigend worden.

De keuken, ik hoor je zeggen, is de laatste plek die ik behang zou willen. Typisch hebben keukenafwerkingen glanzende, uniforme oppervlakken. Maar bedenk dat er niets is zoals behang voor het maken van een grote impact in een kleine ruimte (dat wil zeggen, uw keuken). Fancy behang is goedkoper dan fancy tegel, en een eenvoudige toevoeging kan het ook gemakkelijk schoon te maken maken. Dat is overal een overwinning.

Kolibries van Cole & Son in een keuken van Bolaget, via The Bower Birds.

Dit is het geheim van het maken van behang in de keuken, niet een gigantische ramp - monteer een laag plexiglas op de muur tussen de bovenste en onderste kasten om het papier tegen water en olie te beschermen.

Een Josef Frank-afdruk in een keuken van Skona Hem.

Het is een oplossing die ik in meer dan één keuken heb gezien. Hier geeft een bloemenbehang een onverwachte touch aan een moderne keuken.

Behang in een keuken van Hemnet.

Hier is nog een moderne keuken, onverwachts beklemd met een bloemenbehang. Een voordeel van de plexi-aanpak is dat je de 4 "-backsplash die je soms in keukens ziet, niet nodig hebt, waar het werkblad op de muur wordt geplakt - het is een elegantere en minimale behandeling. (Hoewel er natuurlijk niets minimaal is over een muur van rozenprint.)

Behang in een keuken door Andrea Schumacher Interiors, via Houzz.

Geen plexi hier - maar een korte marmeren achterrand en een marmeren paneel achter de kachel houden het opruimen eenvoudig. Bovendien is het behang afgedicht met een stof genaamd Proseal, die het beschermt tegen vocht.

De keuken van het kleine appartement van Leslie, gefotografeerd voor Appartementtherapie door Betanië Nauert.

Hier is wat behang in een keuken van een van mijn favoriete Therapy-tours, van Leslie's kleine appartement in Los Angeles. Ook hier geen plexi, maar misschien is ze een zeer ijverige schoonmaker. Ik weet alleen dat het wit + gouden patroon om voor te sterven is.

Behang in een keuken van La Maison d'Anna G, via The Kitchn.

En tot slot, een slim idee van onze vrienden in The Kitchn: als het idee om behang aan de slijtage van spatten en morsen bloot te stellen u niet opwindt, kunt u uw keuken nog steeds opfleuren met patroon door behang op te hangen in de ruimte tussen de bovenkasten en het plafond.

Wilt u nog meer behang-in-de-keuken inspiratie? Klik hier.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.