Zie je eruit als je huis?

Anonim

Anders dan 'Fishy', mijn goudvis uit de kindertijd, wiens korte levensduur mij een week lang het geluk en trauma gaf, heb ik nooit een huisdier gehad. Maar ik heb veel huis-tuinprojecten. En net zoals sommige mensen op hun huisdieren lijken, zie ik eruit als mijn huis. Er is iets te zeggen over het huis van een persoon als verlengstuk van haar fysieke esthetiek - het verschil tussen mensen die langskomen en 'natuurlijk' zeggen tot denken 'hè ?!'.

Naarmate meer en meer 'lifestylemerken' tevoorschijn komen, huizen en mensen uitrusten met een enkel ontwerpperspectief, lijkt het idee van een gedeelde blik tussen je huis en jezelf van de grond te komen. Onlangs hebben bijvoorbeeld Tory Burch en Diane von Furstenberg hun kledinglijnen uitgebreid tot woonaccessoires. In de andere richting hebben interieurontwerpers zoals Kelly Wearstler nu kledinglijnen.

Het is een interessant idee om onze lezers te vertellen: zie je eruit als je huis? Wat betekent het om je huis te hebben (of wilt) eruit zien zoals jij? Is het interessanter om uw huis een herhaling te laten zijn van het gezicht dat u naar voren heeft gebracht of om uw anders onzichtbare kant te laten onthullen?
(Afbeelding: DVF)

Populaire Categorieën