Do not Miss It: The Madeline Weinrib Pop-Up Shop bij Barney's

Nate Berkus Renovates His Dream Home in NYC | Celebrity Homes | Architectural Digest (April 2019).

Nate Berkus Renovates His Dream Home in NYC | Celebrity Homes | Architectural Digest (April 2019).

Anonim

Madeline Weinrib, bekend om haar tapijten en stoffen geïnspireerd op ontwerpen uit de hele wereld, heeft een pop-upwinkel gecreëerd in Barneys New York, op de negende verdieping van hun flagship store Madison Avenue. We bezochten de winkel op een recente vrijdagmiddag om de selectie antiek, nieuwe producten en stoelen te bekijken die bekleed zijn met Madeline's kenmerkende stoffen.

Twee stoelen, waarvan de ene is gestoffeerd in ikat en de andere in een suzani-geïnspireerde stof, flankeren een tafel die is gemaakt voor de winkel door architect Robert Barstow. In een hoek zit een van mijn favoriete stukken uit de winkel, een Warren Platner-stoel bekleed met een van de stoffen van Madeline, die dit vertrouwde ontwerp een nieuwe frisheid geeft.

De zwarte laklaag van de tafel biedt een perfect decor voor kleinere waren, waaronder theepotten, kommen en deze fantastische met goud gedoopte wijnglazen.

Dit behang fotografeert prachtig, maar persoonlijk is het nog mooier: het zich herhalende ontwerp waarop het is gebaseerd, is handgeschilderd, waardoor het een extra beetje beweging en charme heeft.

Er is nog veel meer te zien in de winkel: u kunt op elk moment tussen nu en 1 november bezoeken, of online winkelen. Bezoek de Madeline Weinrib-website voor meer informatie.