Double Duty Advice: probeer deze klassieke schoonheidstips op uw huis

Anonim

Open een vrouwensite of -magazine en lees alles over de tips en trucs die je gezicht mooier maken. Raad eens? Die ideeën zijn niet alleen voor make-up, ze zullen ook bij u thuis werken. Hier is hoe.

contouring

Het idee dat het gebruik van lichtere en donkere make-upschaduwen om verschillende delen van je gezicht te accentueren en te verlichten om het hoekiger te laten lijken, is niets nieuws - ontwerpers spelen voor altijd met licht en schaduw. Dit is de bonus: in plaats van make-up te gebruiken om het licht dat op een flatterende manier op je gezicht valt, in je huis te vervalsen, kun je echt licht gebruiken! Denk strategisch na over waar u uw lichtbronnen in de kamer plaatst (hint: er moeten er minimaal drie zijn!) En zorg ervoor dat u iets markeert dat u wilt zien. Overweeg ook naar boven gerichte of geplaatste lichten om overal een flatterende gloed aan toe te voegen.

Heldere lip of krachtig oog, niet allebei

Dit is een van de vaak gehoorde schoonheidsregels die zijn ontworpen om make-up overkill te voorkomen: bij het ontwerpen van een make-uplook moet je ervoor kiezen om de lippen of de ogen te accentueren en het subtiel ergens anders op je gezicht te houden. Ook waar voor uw huis! Kies een functie uit je kamer waarvan je houdt en speel deze echt af. Laat al het andere op de achtergrond liggen terwijl de ster van je show schittert. Ben je dol op je enorme, vloer-tot-plafond ramen? Speel ze op met dramatische gordijnen. Of laat je muren ongekleurd maar schilder ze een prachtige kleur om te pronken met je mooie lijstwerk.

Isabel & Claire's Globetrotting-appartement

Lijn en definieer

Waarom richten we onze ogen of roeien we onze wangen? Het gaat allemaal om het toevoegen van nadruk en structuur aan onze gezichten. Je moet ook bij je thuis over dat concept nadenken. Er zijn bepaalde aantrekkelijke elementen die elke kamer heeft: ramen, textiel, interessante architectonische details. Dit zijn allemaal mogelijkheden om een ​​definitie aan uw kamer toe te voegen, dus wees strategisch in uw ontwerp en krijg waar u het liefst echt opvalt.

Drogisterijen voor drogisterij

Tijdschriften vertellen ons constant: je kunt veel of een beetje spenderen en toch prachtig worden. Helemaal waar! Je kunt en moet elke prijs krijgen waar je van houdt. De sleutel is om uw doelen voor uw kamer te definiëren en ervoor te zorgen dat elk onderdeel van uw aankoop in die visie past. En net als bij mooie cosmeticamerken hebben ontwerpers vaak verschillende scherp geprijsde lijnen binnen hun bedrijf, zodat u de gewenste sfeer kunt krijgen tegen een prijs die binnen uw budget past.

Op het einde werkt een goed gestileerde, mooie look overal (en op elke ondergrond). Onze huizen voelen al mooier aan.