Een dromerig Parijs appartement waar kleur koning is

De vliegshow van gierzwaluwen aan de Houtstraat te Losser 2013 (Johan Effing) (Mei 2019).

Anonim

De Franse website Inside Closet zal je op meerdere fronten van jaloersheid voorzien, omdat alle mensen die erop staan ​​op de een of andere manier zowel mooie kleren als mooie huizen hebben. (Het is bijna te veel, maar al deze mensen zijn Frans, dus je moet jezelf eraan herinneren dat dit soort dingen gemakkelijk voor hen zijn.) Voorbeeld: het super stijlvolle appartement van Béatrice in het 3e arrondissement van Parijs.

Het doet geen pijn dat de ruimte zelf prachtig is, met zijn mooie oude vloeren, enorme openslaande ramen en vooral die prachtige lijsten. Bovendien heeft Béatrice een aantal ingetogen moderne stukken en heel veel kleur toegevoegd.

Het is verfrissend om een ​​ruimte als deze in kleuren geschilderd te zien - hoewel de meeste mensen dit soort appartementen verlaten, heeft Béatrice ervoor gekozen om lagen in kleur te leggen (zoals in de woon / eetkamer) of hele kamers te schilderen in ongebruikelijke combinaties die dienen om de aangeboren schoonheid van het appartement nog meer.

In de keuken voegt een chiffon geel plafond (en een paar gele accenten) een beetje levendigheid toe aan een voornamelijk grijze ruimte.

De slaapkamer is geschilderd in een diep blauw dat zowel prachtig als rustgevend is. De donkere muren lijken je te omhullen en het lichtroze plafond (een onverwachte maar welkome keuze) geeft een lichte toets.

Om meer foto's van het appartement te zien (en je weet dat je dat wilt), bekijk de volledige tour op Inside Closet. Het is opgedeeld in twee delen: Deel 1 en Deel 2.