Dressed to Snooze: 20 Ideas for Styling a Bed

40 Cool Ideas! BUNK BED'S! (April 2019).

40 Cool Ideas! BUNK BED'S! (April 2019).

Anonim

Bright Riders Park Apartment in Bretagne en Bretagne

Ben je verveeld met je bed? Wilt u de hoezen weggooien ... in een prullenbak? Ben je het beu om je slaapkamer binnen te lopen en dezelfde ol te zien? Zoek in dit bericht 20 verschillende manieren om een ​​bed te stylen, van minimale dekking tot stapels kussens. Misschien vindt u er een die echt bij u resoneert en vertaalt deze vandaag naar uw slaapkamer of combineert u een paar ideeën voor een werkelijk unieke look!

1. De bovenste pop (van kleur)

Houd de kleuren op de rest van het bed minimaal en wow met een pop van gedurfde kleur met kussens of kussenslopen op de top van je bed.

Emma & Cody's Light, Bright Renovated Australian Home

2. De getextureerde kop en voet

Combineer een kleine stapel kussens over de top met materialen met geweldige texturen en spiegel die textuur vervolgens af aan de voet van je bed met een werpdoek.

Mark Maček's Modern, Warm & Woodsy

3. Het patroon pull-up

Zoek een deken of dekbedovertrek die groot genoeg is en die een leuk patroon heeft en gebruik dat om eenvoudig bed, kussens en dergelijke te bedekken. Het geeft een gestroomlijnde look die ook interessant is dankzij het patroon.

Sarah & Brian's Salvaged Stories

4. De kleur call-back

Vergelijk met de getextureerde kop en voet de spiegeltruc met kleur voor een kalmerende compositie.

Giverny & Mara's kleur en creativiteit in Brooklyn

5. De stapeling

Pak een stapel van je favoriete kussens en kussenslopen in een reeks kleuren en patronen voor een stapel die er perfect uitziet om in een boek te kruipen.

Angela's eigenzinnige kleine hut, caravan, tram & Tiki Bar

6. De "wij krijgen het, u drapeert"

Leg een gedessineerde of kleurrijke deken kunstig over een eenvoudige bedovertrek voor een eenvoudige maar dramatische bedjurk.

Design & Chemistry in Seattle Deel 2: Tyler

7. De vetgedrukte onderzijde

Nog een eenvoudige manier om een ​​dramatische look te creëren: houd de rest van het bed eenvoudig, maar voeg een donkergekleurde deken toe aan het voeteneind van het bed, niet onder een hoek.

Peach & Craig's Peaceful Australia Abode

8. De shortstack

Rol je lakens en dekbedovertrek of dekbedovertrek een eindje omhoog en stapel je kussenslopen twee keer diep.

Het charmante heiligdom van New Orleans in Tiffany

9. De lange leun

Met betrekking tot het kussenstapel vanwege de hoeveelheid kussens die ermee gemoeid is, is deze look meer georganiseerd vanwege bijpassende kussens en deze in nette rijen te hangen.

Savannah's Eclectic Emotional Home

10. De totale neutrale textuur overbelasting

Vasthouden aan neutrale tinten kan nogal rustgevend zijn ... maar ook saai als je niet voorzichtig bent. Daarom kan het mixen van veel verschillende texturen met je neutrale kleuren een verfijnde mix zijn.

Violaine & Gaetan's doe-het-zelf ontwerp in Montreal

11. De "Ik werd zo wakker"

Ga voor de anti-stijl-look door een ongedwongen reeks lakens en kussens te creëren die er op de een of andere manier goed uitzien ook al is het bed niet "goed" gemaakt.

Natacha & Joshua's Handmade Berkeley Apartment

12. Het subtiele gevoel voor humor

Kijk niet uit op het bed als een plek om te pronken met je gevoel voor humor, zeg met een kussen in de vorm van een dier.

Nancy's 'Farewell to Houston' House Tour

13. De match-match

Nooit botsen wanneer je dekbedovertrek bijpassende shams of kussenslopen heeft.

Amanda's modieuze hostess Manhattan Home

14. De oh zo symmetrisch

Strakke plooien, serieuze plooien en een hele reeks kussens die bij elkaar passen, is een eenvoudige manier om een ​​verfijnde en symmetrische opstelling op uw bed te creëren.

Lauren's Chicago Mix of Finds

15. De "ik heb iets te zeggen"

Je kunt kussenslopen maken of kopen met woorden of zinnen. Het maakt niet eens uit wat je nog meer aan je bed doet met deze bed showstoppers.

De prachtig vreemde wereld van Miranda Lake

16. De lagen lagen

Stop niet aan slechts één deken aan het eind. Of een of twee rijen kussens. Blijf zoveel mogelijk ontwerpelementen opstapelen voor een echt luxe bedlook.

Alecia & Jon's lichtgevende eenvoud

17. De vetgedrukte zwart-wit

Nog een simpele blik die dramatisch is. Vet zwart-witte kussenslopen kunnen echt een gewoon wit bed laten opvallen.

Rachel's Harmonious Home in Berlijn

18. Het moderne minimum

Net als zijn neef de gepatroneerde pull-up, werkt de moderne minimal vanwege de veelzijdigheid van het dekbedovertrek en een even minimale slaapkamer.

Emily's Small maar Mighty Houston Home

19. De solo leggen

U kunt een gekleurd kussen met patroon of textuur gebruiken om een ​​dynamische look te creëren in plaats van op vele te stapelen.

Erin & Jeff's Texas Cool

20. De steunversterker

Vergeet dit interessant vormgegeven kussen niet als je aan je bedstijl denkt; het kan een uniek gevoel aan een bed geven.

Komt uw bedstijl overeen met een van deze? Zo nee, hoe zou u uw bedstijl omschrijven? (De mijne is een mix van shortstack en color call-back, als je nieuwsgierig bent).