East Semi-Finalist # 1: Ron's Hotel "Sweet"

Bob Ross - Island in the Wilderness (Season 29 Episode 1) (Juni- 2019).

Anonim

Hier is een knaller uit ons verleden - de 2007 Small Cool Contest - met een van de Eastern Semi-Finalists. Ron creëerde een geweldig huis en werd vervolgens opgepikt in tijdschriften en op televisie.

Naar Wedstrijdpagina w. Alle inzendingen en alle rechters

Naam: Ron M.
Locatie: NYC
Type: 300 sf Studio
Ga naar: Ron's originele binnenkomst

Diavoorstelling openen

Ron's favoriete OTHER-vermelding:

ik hou van de eenvoudige elegantie van "londen's urchin". ik ben gek op de ramen en de architectuur. het is tegelijkertijd modern en klassiek. als ik in een ander appartement zou gaan wonen, naast het mijne, zou ik dit willen bewonen!

Wat is uw volgende verbetering (als u iets zou kunnen doen) ?:

als een creatief persoon die veel tijd in mijn appartement doorbrengt, analyseer ik het altijd, (ok, sommigen zullen zeggen, "geobsedeerd") proberen te achterhalen wat het volgende grote idee zou moeten zijn of welk klein detail er mogelijk is geweest gemist. ik probeer het fris te houden, experimenteer met mijn eigen huis als een soort van "laboratorium".

mijn drie nieuwe, actuele obsessies zijn:

1- het vinden van de "perfecte kleur" voor het item.
2- het vinden van de perfecte lamp voor de ingang.
3 - mijn bed updaten.
ik denk aan het toevoegen van een pop-kleur, het bijwerken van het dekbed en het krijgen van een "echt" hoofdeinde. ik vind het tijd dat ik een eettafeltje als hoofdeinde gebruik, hoewel het me goed heeft gediend !! maar wat zal het zijn? wie weet? ik heb net wat aangepaste kussens in chocolade besteld (verrassing!) en turkoois. we zullen zien of ze gelijk hebben. (Ik hoop het, want ze kunnen niet worden teruggestuurd!) Zo niet, dan zal ik blijven proberen en experimenteren totdat ik het precies goed begrijp! daarna zal ik waarschijnlijk al mijn geliefde lampen moeten inpakken, en op zoek moeten naar een nieuw huis ... en een nieuwe uitdaging!

-Ron

(Opnieuw gepubliceerd van 2007-05-14 - MGR)

Diavoorstelling openen

Meer berichten in Smallest Coolest Apartment Contest - 2007 - East

U bevindt zich op het eerste bericht van de serie.

Small Cool Extra: Kirk's Narrow Australian Terrace

Populaire Categorieën