Gemakkelijke manieren om een ​​klein karakter aan een Blah-appartement toe te voegen

Flat Earth unveil 2017 (April 2019).

Flat Earth unveil 2017 (April 2019).

Anonim

Verlangen om te inspireren

Telkens als ik een foto zie van een prachtig appartement in Parijs, of van een appartement in een oud brownstone-gebouw in New York met een open haard en houten vloeren en prachtige lijsten, krijg ik een beetje jaloezie. Het lijkt gewoon niet eerlijk - je zou een kartonnen doos in deze appartementen kunnen plaatsen en het zou er fantastisch uitzien, omdat het appartement zelf al zo geweldig is. Het goede nieuws is dat, zelfs als je vastzit met een duidelijk niet-unieke, cookie-cutter, Amerikaans appartement van bouwers, er nog steeds dingen zijn die je kunt doen om je huis een beetje karakter te geven.

Vintage wapenschilden bij Adkins Architectural Antiques

1. Wissel je knoppen (en zelfs scharnieren) uit voor vintage hardware.
Kleine details kunnen zo'n groot verschil maken. Schakelknoppen en ladeknoppen en scharnieren, en alles wat u maar kunt bedenken voor eigenzinnige vintage-uitvoeringen, kunnen uw appartement een historisch, altijd-toen-zo-gevoel geven. (Zorg er wel voor dat u bij het huren de originelen opslaat voor wanneer u vertrekt.)

Dit is glamoureus

2. Maak je gek met sierlijsten.
Daarom zien die appartementen in Parijs er fantastisch uit - vanwege alle geweldige architectonische details. Als je zelfs een beetje handig bent, kunnen sierlijsten gemakkelijker aan je eigen appartement worden toegevoegd dan je zou denken. Als u huurt, is het zeker een goed idee om eerst contact op te nemen met uw verhuurder.

→ Hoe u van uw huis een meesterwerk maakt met lijstwerk

Domino

3. Voeg achtergrond toe.
Wallpaper begint op een grote manier terug te komen en het is een geweldige manier om een ​​klein karakter aan een saaie ruimte toe te voegen. En we hebben een klein trucje om het in uw vakantiewoning te sluipen zonder uw aanbetaling te verliezen.

→ One Minute Tip: hoe een achtergrond in uw vakantiewoning te sluipen

Ontwerpspons

4. Fake een open haard.
Een open haard hoeft geen echte brand te hebben om uw ruimte gezellig en huiselijk te maken. Als u geen open haard heeft, overweeg dan om een ​​schoorsteenmantel mee te nemen en te behandelen net als elk ander meubelstuk. Je kunt het gebruiken om een ​​brandpunt in een ruimte te creëren en het te vullen met kunst of kaarsen. Zorg er wel voor dat u het aan de muur bevestigt, zodat het niet onverwachts omvalt.

Domino

5. Voeg een beetje opwinding toe aan uw kasten.
Maak van uw keuken een plek die u graag ziet door tijdelijke behang aan de binnenkant van uw kasten toe te voegen, zoals te zien op Domino.

One Kings Lane

6. Geef je deuren wat liefde.
Vergeet uw deuren niet! Iets anders doen met je deuren is een makkelijke manier om wat aandacht aan je ruimte toe te voegen zonder een hoop tijd te spenderen.

→ 9 Heerlijke DIY-upgrades voor uw deuren

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.