Evo Noche Designs

The Evolution of Batman (Animated) (Juli- 2019).

Anonim

(Welkom bij Leah, een van de finalisten in onze Blogger-zoekopdracht. Ze schrijft vanuit Oakland. Reactie weg!)

Aan alle AT: SF Blogger Tryout-berichten

Oakland's Evo Noche maakt zeefdrukproducten die erin slagen om een ​​extra wintersheid te combineren met een vleugje punkhouding.

Opgericht door kunstenaar Erin Brookey en echtgenoot Jason Roeder, die de pers en de maan aanstuurt als de drummer in de legendarische episch-metal band Neurosis, handelt Evo Noche "schattige maar vreemde tekeningen van dingen die je niet gewend bent aan het zien op stof." De onderwerpen van Brookey's eenvoudige, bijna kinderlijke illustraties omvatten sleutels, gereedschapsmessen, schroevendraaiers en onkruid. Op de een of andere manier komen de ontwerpen echter meer zoetig melancholisch over dan dreigend - vooral wanneer ze worden gereproduceerd op symbolen van huiselijkheid zoals theedoeken, schorten, servetten en kussenslopen (het bedrijf heeft ook een lijn van gezeefdrukte kledingontwerpen).

Onder onze favorieten:

Wielen handdoek

Satellietkussen

December kussen

Kooi kussen

De goederen van Evo Noche zijn online beschikbaar, evenals bij het Seventh Heart in San Francisco, Industrielle en Rock Paper Scissors in Oakland, en Moxie in Santa Rosa.

-leah