Fantastische Flamingo kroonluchters

Anonim

We zijn deze maand op zoek geweest naar een aantal niet-standaard slaapkamerverlichting. In onze ruimte zijn tafellampen te volumineus, hangers staan ​​in de weg en de plafondventilatorcombinatie die onze loft heeft opgeleverd, snijdt er gewoon niet door. Dus we begonnen buiten de kaders te denken, wat leidde tot - Flamingo's. Veel Flamingo's.

De mensen bij Bindle Art and Design zijn degenen die besloten dat 6 flamingo's beter waren dan 1 en vooral dat ze zouden moeten worden omgezet in verlichting.

De grote kroonluchter hierboven verkoopt voor $ 350 en de kleinere muurblaker voor $ 50 in hun Etsy-winkel als het maken van de reis naar de noordwestelijke staat niet mogelijk is (zoals het voor ons is).

We kunnen alles behalve garanderen dat je de enige in je buurt bent met één en in dit geval is dat een goede zaak! Ben je net zo goed in de flamingo's als wij? Laat het ons weten in de comments hieronder!

(via: Shelterrific)
(Afbeelding: Bindle Art & Design)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën