Een vals gevoel van beveiliging: valse beveiligingscamera's

Anonim

We hebben zojuist bericht ontvangen van onze buurman dat iemand misschien geprobeerd heeft om de achterdeur vannacht te openen (hoewel ze ook de mogelijkheid laat dat ze hem openlaat). In beide gevallen wonen we in een buurt waar diefstal vaak genoeg voorkomt, dat het een zorg is (fietsen werden onlangs gejat, sloten en alles, vanaf de veranda van onze buren). Wat te doen als je een beperkt budget hebt en een goede deadbolt wilt complimenteren? Valse beveiligingscamera's kunnen een optie zijn ...

Mensen hebben de neiging om beveiligingscamera's op te merken, zelfs als ze uit de weg worden geplaatst. Nog niet zo lang geleden, tijdens het testen van een beveiligingssysteem, merkten onze buren en vrienden meteen op dat de ene camera die we op het raam op de tweede verdieping hadden geïnstalleerd naar beneden wees naar onze ingang aan de voorkant. Zelfs als het niet aan was, leken mensen zich anders te gedragen alleen maar omdat ze wisten dat het er was (het grappige was mensen te zien zwaaien toen we wisten dat het uit was en helemaal niet aangesloten was).

Waarom niet profiteren van dat psychologische effect van surveillance en jezelf beschermen met een opzettelijk opvallende beveiligingscamera. Je kunt niet alleen modellen van valse merken kopen, maar echte replica's van fabrikanten van beveiligingscamera's zoals deze van Swann.

We houden persoonlijk van de selectie bij Smarthome, met meerdere modellen die oplichten en zelfs heen en weer bewegen met een bewegingssensor en valse bekabeling. Er zijn ook modellen met binnenkoepels, maar wij denken dat dit te veel van het goede zou zijn en de genodigden naar buiten kruipen.

Andere huisbeveiligingsposten op ATLA:
De Un-bumpable en Self Re-Keying Deadbolt van KwikSet
Kwikset Keyless Fingerprint Scan Deurslot
Defendius Door Chain (April Fool's)
Laat je je veranda licht aan?

(Afbeelding: Smarthome)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën