Modieuze laptoptassen voor de technofiel

Anonim

Zeg vaarwel tegen de generieke laptoptas die je de afgelopen jaren hebt gedragen. Er zijn nu nieuwe alternatieven beschikbaar die niet alleen gemakkelijk te vervoeren zijn, maar ook lichtere en meer functionele materialen gebruiken die het meest geschikt zijn voor het met technologie beladen type.

Mijn documenten Laptop Sleve
Deze mouw maakte ons aan het lachen! Tegenwoordig bevindt al ons digitale leven zich in onze computer / laptops, dus het is logisch. Deze beschermende laptophoes is gemaakt van duurzaam extra dik neopreen en heeft het vertrouwde computerpictogram 'Mijn documenten'. Het kan laptops tot 15 "beschermen

Zonne-energie laptoptas
Met behulp van hoogefficiënte zonnecellen laadt deze tas een laptop, mobiele telefoon en de meeste andere handheld-elektronica. Het zonnepaneel genereert voldoende stroom om een ​​typische laptop volledig op te laden vanaf een dag van direct zonlicht. Het bevat een batterij, die de lading opslaat en deze automatisch converteert naar de vereiste uitgangsspanningen. Dit is een goede zaak als uw werk ook buitenshuis veel tijd in beslag neemt. Apparaten kunnen worden aangesloten via USB of een autolader. Maximaal een 17-inch laptop in een beschermhoes.
We zijn dol op het feit dat het is gemaakt van PET-textiel, een waterbestendig materiaal dat is ontwikkeld uit gerecyclede frisdrankflessen, een met polyurethaan gecoate katoenen bekleding, een handvat van siliconen en aluminium hardware. Eén lithium-polymeerbatterij inbegrepen.

Houten laptophoes
Deze zijn een beetje aan de dure kant. Het lijkt erop dat je de prijs moet betalen om milieuvriendelijk te zijn. Deze coole tassen met een draagkracht tussen de $ 300 en $ 500 zullen laptops tot 17 "beschermen terwijl ze stijlvol zijn." We zijn dol op de constructie met een harde kop en de lichtgewicht constructie-aanpak, gemaakt van Japanse ceder en voorgelamineerd voor extra stevigheid.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.