Finalist # 4: Patrick's Cosmo-Urban Studio Rental

The Secret Of Staying Fast | The GCN Show Ep. 294 (Mei 2019).

Anonim

Alle foto's: The Awesome Lane Johnson


Voer Patrick's Apartment Here and Judge for Yourself in
(stemmen begint woensdag om 12.00 uur)
(Startpagina van de wedstrijd, prijzen en alle reacties)

Naam: Patrick
Locatie: Lincoln Center Area
Grootte: 485 sq / ft
Type: Studio

Laatste vragen voor Patrick:

Wat is je favoriete thuiswinkel?

Mij, zelfverklaarde shopaholic, te vragen om een ​​favoriete winkel te kiezen, lijkt op Sophie's Choice. Mijn favoriete "alleen in NYC" -winkels zijn The Terence Conran Shop en Aero van Thomas O'Brien.

Ik ben ook dol op de stukken en de sfeer van het repertoire (site nu niet up). Crate & Barrel is mijn favoriete favoriet, met West Elm, Room & Board en Williams Sonoma Home alle nieuwere kanshebbers met toegang buiten Manhattan.

Maar aangezien deze wedstrijd voor mij over loslaten gaat, zou ik zeggen dat mijn laatste antwoord Housing Works is. Niet noodzakelijkerwijs voor wat je daar kunt krijgen, maar voor wat het doneren van items daar heeft me toegestaan ​​om te bereiken. En het kan niet voor een beter doel zijn.

Wat is je geheim?

Mijn favoriete schoolopdracht was "vergelijken en contrasteren", een filosofie die werkt bij het samenvoegen van een ruimte. Items en meubels moeten opzettelijk betrekking hebben op of contrasteren met anderen, hetzij door vorm, textuur, kleur, etc.

Ook

.

Koop wat je leuk vindt, en voel je niet gedwongen om alles tegelijk te doen. Het resultaat is een ruimte die je weerspiegelt, maar het ziet er niet naar uit dat het uit een doos komt

.

Bepaal wat u moet opslaan voordat u de oplossing koopt

.

Laat ELKE mogelijke bron niet over het hoofd zien: interessante dingen kunnen uit kant-en-klare locaties komen

.

Als je je verslapt, ben je meer dankbaar voor wat er overblijft

.

VEEL PLEZIER. Patrick