Vind een nieuw perspectief: 4 manieren om elke kamer te bekijken alsof het voor de eerste keer is

The Girl Without a Phone - a Beauty and the Beast Story (Juni- 2019).

Anonim

Aimee en David's comfortabele updates

Je huis op z'n best laten lijken, betekent af en toe een decor schudden, meubels herschikken of een nieuw kleurenpalet. Maar soms is het moeilijk om uw ruimte te zien voor wat het precies is. We zijn allemaal emotioneel gebonden aan onze huizen, wat geweldig is, maar het beperkt ook de verandering die we kunnen visualiseren. We zijn zo gewend aan de manier waarop dingen zijn! Als je niet wilt dat je huis wordt schoongemaakt en echt een nieuw perspectief krijgt, probeer dan deze dingen.

Maak een foto

De nummer één (en ook gemakkelijkste) manier om je huis te zien hoe anderen het zien. Iets over kijken naar je kamers op een scherm in plaats van in persoon, maakt het makkelijker om uit je dagelijkse realiteit te stappen en te zien wat werkt en wat kan worden verbeterd. Je zult verbaasd zijn van wat je naar voren springt van een foto die je nog nooit eerder hebt opgemerkt.

Verwijder al uw persoonlijke bezittingen

Dit is vooral handig wanneer u werkt aan een nieuwe meubelindeling of nadenkt over de verhoudingen in uw kamer. Neem alle extra's weg zodat je de vorm en functie van je spullen echt kunt zien zonder afgeleid te worden door snuisterijen, textiel of rommel. Bonus: het maakt uw meubels ook veel gemakkelijker om te verplaatsen.

Verander je perspectief

Wij zijn gewoontedieren en zien onze huizen dus vanuit een verrassend klein aantal hoeken en uitzichten. Zit je altijd op dezelfde plek aan tafel elke avond voor het avondeten? Probeer er een paar over te glijden. Ga zitten op de zelden gebruikte bijzetstoelen in uw woonkamer om te zien hoe het eruit ziet vanuit het oogpunt van uw gasten.

Roep je meest diplomatieke vriend op

Eindelijk, krijg een aantal echt verschillende ogen! Als je kunt, zoek dan een eerlijke maar vriendelijke vriend die nog geen lange tijd chez toi heeft doorgebracht . Het is altijd gemakkelijker om de tekortkomingen van de ruimte van iemand anders te zien, omdat je niet emotioneel gehecht bent of eraan gewend bent hetzelfde oude, dezelfde oude elke dag te zien. Hij of zij kan aarzelen om algemene gedachten te geven, dus zorg ervoor dat u specifieke vragen stelt om het soort informatie te krijgen dat u zoekt.

Hoe krijg je anders een nieuw perspectief op je oude ruimtes?

Populaire Categorieën