Vind de Right Fridge: A Style Breakdown

Don't Hug Me I'm Scared 4 (Juni- 2019).

Anonim

Parallel Pulse's Live / Work Loft

Er zijn allerlei manieren waarop verschillende huishoudens hun koelkast moeten gebruiken en gelukkig zijn er nu veel verschillende stijlen om te kopen. Hulp nodig bij het navigeren door het gangpad van het apparaat? We zullen beginnen met wie je bent en je vertellen welk soort koelkast je moet overwegen.

Subzero Geïntegreerde dubbele lade

Wat heb je:

Een kleine keuken

Proberen:

Koelkastladen

Een groot deel van uw keukenvastgoed opeten met een grote koelkast is niet langer nodig. Ga de koelkast van de la in. Deze kleine koelkast neemt niet meer plaats in dan een gewone kast en klapt weg onder het aanrechtblad (waardoor je meer werkruimte hebt). Ze kunnen prijzig worden voor een budgetalternatief, een minikoelkast die in dezelfde hoeveelheid ruimte is geplaatst, kan prachtig werken.

→ Een alternatief voor de Hideaway-keuken: laden voor de koelkast

Wat heb je:

Een familie

Proberen:

Roestvrij staal vermijden

Het is al een aantal jaren trending, maar als je een roestvrije afwerking hebt, weet je hoeveel ze elke streep en stip tonen. Je hebt genoeg te doen zonder je zorgen te maken over het polijsten van de koelkast nadat kleine handen een hapje hebben gegeten. Kies voor old-school white of een leuke kleur in plaats van jezelf uit te drukken door te proberen voor een spiegelglans.

Scott's DIY Keuken Renovatie op een begroting

Wat heb je:

Een gewoonte om massa in te kopen

Proberen:

Zij aan zij

Koelkastruimte is allemaal goed en wel, maar als je graag grote hoeveelheden producten koopt of kookpotten kookt, heb je veel ruimte in de vriezer nodig om het op lange termijn op te slaan. Een side-by-side geeft je een hele verticale vriezer om mee te werken, zodat je een zomervakantie kunt doen die het hele jaar zal renderen.

Lessen uit de Kitchn: Dag 1: Declutter en reinig de koelkast en diepvriezer

Wat heb je:

Een eigenzinnige keuken

Proberen:

Een specialiteit of gedecoreerde koelkast

Je koelkast hoeft niet eenvoudig te zijn, vooral als de rest van je keuken ook pittig is. Als je de gedachte aan apparaten voor het snijden van koekjes niet kunt uitstaan, zijn er talloze manieren om te personaliseren: kleur, vorm of zelfs doe-het-zelfopties zoals behang kunnen je koelkast net zo uniek maken als de rest van je funky decor.

→ Beyond the Chalkboard Fridge: Ingerichte koelkasten

Wat heb je:

Een koelkastgooier

Proberen:

Glazen deuren

Raakt iemand in je familie je constant lastig omdat hij of zij altijd voor een open koelkast staat en probeert te beslissen wat hij eet? Doorschijnende deuren zijn misschien iets voor jou. Er stroomt geen koele lucht meer uit, zoals sommige trage debatten tussen hummus en yoghurt gedurende een uur. Ga met glas de volgende keer dat u een upgrade uitvoert.

Tijd om ons te vertellen: welke koelkaststijl werkt het beste voor uw gezin en waarom?

Populaire Categorieën