Focus op uw meubelindeling

Anonim

Een applaus voor iedereen om het laatste deel van de Style Cure te bereiken, met een schreeuw van "congrats!" als je het afgelopen weekend de grote verfbeurt hebt aangepakt. Ik weet dat het verleidelijk is om naar de finishlijn te zoomen en je kamer helemaal klaar te maken, maar als je je voet even op de rem kunt houden, kan het vandaag een interessante dag worden. Laten we ons concentreren op het krijgen van de plaatsing van het meubilair. rechts.

Toekenning van vandaag

Als je in het weekend je kamer hebt leeggehaald om te schilderen, is de opdracht van vandaag iets eenvoudiger, omdat je de dingen toch weer terugplaatst en alle accessoires en illustraties hebt verwijderd, waardoor je een lege lei hebt. Als je niet hebt geschilderd, zou het nuttig zijn om een ​​aantal van je huidige accessoires, kunstwerk en decor items op dit punt uit te trekken om je te kunnen concentreren op alleen de grote stukken, en dan de rest opnieuw bij ons te voegen tijdens de cursus van de week. Door dingen een beetje te sparen (of te maken), kun je meer nadenken over de werkelijke ruimte en hoe je er het beste van maakt, zonder de afleiding van de "mooie" dingen die je binnenkort zult zien (achteraan). Hoe dan ook, iedereen zou enige tijd nodig hebben om alleen ALLEEN vandaag aan exacte meubelplaatsing te werken.

Denk na over de plannen die u hebt gemaakt met betrekking tot de optimale lay-out voor een goede doorstroming, plaats het meubilair. En test het vervolgens door de volgende hints en tips van Maxwell te volgen en dienovereenkomstig aan te passen. Dit zijn natuurlijk slechts richtlijnen en zijn mogelijk niet van toepassing op uw eigen specifieke kamer of behoeften, maar als u door de lijst loopt, kunt u een aantal nieuwe dingen bedenken om te proberen. Zelfs kleine verschuivingen kunnen een groot verschil maken in hoe de kamer 'aanvoelt' en hoe het is om tijd voor u en uw gasten door te brengen.

 • Zijn er delen van de kamer die moeilijk te bereiken zijn met een stofzuiger? Pas zo veel mogelijk aan om het schoonmaken (en stromen) eenvoudiger en beter te maken.
 • Sommige lay-outs vereisen dat grote stukken (boekenplanken, dressoirs, bepaalde banken) tegen muren worden geplaatst, maar voor andere items (bijzettafels, stoelen, staande lampen, enz.) Is het een doel om ze op ten minste 6 tot 12 inches van een muur om overal wat ademruimte te geven - een "kussen van lucht zodat een goede energiestroom kan doorgaan", zo stelt Maxwell.
 • Zoek het midden van de kamer en werk af van die as om het hoofdmeubilairarrangement te centreren.
 • Overweeg symmetrie. Banken en bedden werken vaak het best met dingen van een vergelijkbare schaal (bijzettafels, verlichting) aan beide zijden.
 • Overweeg de stroomlijnen. Het is een goed doel om zoveel mogelijk kanten open te houden rond stukjes.
 • Plaats het bed zo mogelijk zo dat de voet naar de slaapkamerdeur wijst.
 • Probeer de tv en andere media-apparatuur op muren te plaatsen die het minst zichtbaar zijn vanaf de hoofdingang tot de kamer.
 • Verplaats indien mogelijk de banken van de muur.
 • Blokkeer geen vensters.
 • Streef naar een minimum van drie verschillende zitplaatsen in de zithoek in de woonkamer.
 • Houd de hoeken van uw kamer zo open mogelijk.

Als je de dingen naar wens hebt geregeld, stop dan en leef de rest van de dag zonder iets anders toe te voegen. Wijzigingen van alle groottes zijn even wennen, dus u hoeft hier niet te haasten. Ook zal het helpen om de ogen te wennen aan de ruimte met minder "detail", wat zal helpen met de volgende paar opdrachten.

Word lid van The Style Cure: klik hier om je aan te melden

Vragen? Opmerkingen? Afbeeldingen? E-mail ons op:

Deel je voortgang op Instagram, Pinterest en Twitter! We houden uw updates en foto in de gaten en willen graag zien hoe u het doet en deze delen met de groep. Zorg ervoor dat je tagt met #stylecure, zodat we je kunnen vinden.

Meer berichten in Style Cure 2014

Weekend-huiswerk: verf! (Plus onze beste schildertips en -trucs)

Verkleed je ruimte en pas de verlichting aan

Populaire Categorieën