De praktische New England-werkruimte van Forestbound

Curious Beginnings | Critical Role | Campaign 2, Episode 1 (April 2019).

Curious Beginnings | Critical Role | Campaign 2, Episode 1 (April 2019).

Anonim

Naam: Alice Saunders van Forestbound en haar pup, Maisey
Locatie: Union Square; Somerville, MA
Grootte: 380 vierkante voet
Aantal jaren gewerkt: 1, 5 jaar; verhuurd

Als je 'déjà pooch' krijgt, komt dat omdat we eerder deze maand door het prachtige huis van Maisey en haar eigenaar Alice reisden. De ingeburgerde stijl van Alice strekt zich uit tot alle aspecten van haar leven, dus het leek alleen passend om te ontsnappen naar de doordachte studio van haar in Massachusetts gevestigde bedrijf, Forestbound, een werkruimte die praktisch minimalisme combineert met de benijdenswaardige vintage vondsten van Alice.

Open Huis Tour

Bekijk de complete huistour van Alice → Alice's Minimal New England voldoet aan de eclectische West Coast-stijl

Open Huis Tour

Forestbound biedt lijnen met handgemaakte en unieke tassen die zijn genaaid van koeienhuiden, canvas en vintage materialen die Alice in de loop der jaren heeft opgepakt van rommelmarkten, landgoedverkopen en militaire shows. Ik ontdekte voor het eerst Forestbound in 2012, toen ik studeerde in een kleine galerij in de buitenwijk van Jamaica, vlak bij Jamaica. Na maandenlang Alice's handgemaakte lederen tassen te hebben begaafd, heb ik er uiteindelijk een gekocht en al snel na een seconde - ze zijn zo goed. Het vakmanschap van haar tassen is onberispelijk. De mijne ziet er zelfs beter uit - als dat al mogelijk is - na jarenlang dagelijks gebruik en misbruik. Terwijl ze haar bedrijf blijft uitbreiden en haar grote aanhang op Instagram uitbreidt, zijn Alice's stem, waarden en arbeidsethiek altijd sterk gebleven.

Bekijk de complete huistour van Alice → Alice's Minimal New England voldoet aan de eclectische West Coast-stijl

De studio van Forestbound maakt deel uit van Fringe Union, een "co-working space and creative hub" gehuisvest in een omgebouwd magazijn in Somerville, Massachusetts. Alice verhuisde onlangs door het gebouw naar haar nieuwe ruimte van 380 vierkante meter met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Net als in haar eigen appartement, wordt Alice beïnvloed door de prachtige objecten waarmee ze zichzelf omgeeft in haar studio, voornamelijk het vintage textiel dat ze verzamelt en het gevoel dat ze in de ruimte brengen. "Ik hou ervan om deze stukken in de studio te hebben als een bron van constante inspiratie", zegt ze. "De esthetiek is een eenvoudige, praktische, Amerikaans-verbogen stijl die de nadruk legt op objecten die goed gemaakt, duurzaam en nuttig zijn: draadopslagmanden industriële naaimachines, canvastassen, houten voorwerpen en geborgen raampartijen. De ruimte is verfijnd, zowel praktisch als artistiek, wat heeft geresulteerd in een werkruimte die is gebaseerd op geschiedenis en toch engrossingly relevant is.

Open Huis Tour

Appartement therapie onderzoek:

My Style: Praktisch minimalisme met vintage elementen.

Inspiratie: Meestal geïnspireerd door het vintage textiel dat ik verzamel en het gevoel dat ze naar de studio brengen. Vooral de vele oude canvas tassen die ik in de loop der jaren heb gevonden op rommelmarkten, estate sales en militaire shows. Ik hou ervan om deze stukken in de studio te hebben als een bron van constante inspiratie.

Favoriete element: onze enorme ramen en al het natuurlijke licht. We zijn ongeveer 3 maanden geleden naar deze ruimte verhuisd en werkten eerder vanuit een ruimte in hetzelfde gebouw die overdag minimaal natuurlijk licht had. Als ik een jaar besteed aan het werken vanuit die specifieke ruimte, realiseerde ik me hoe cruciaal daglicht is voor mijn productiviteit en dagelijks geluk - dus ik waardeer deze enorme ramen enorm!

Grootste uitdaging: de grootte. Deze studio is de absoluut minimale hoeveelheid ruimte die ik nodig heb om mijn bedrijf te runnen. Ik zou zeker meer ruimte kunnen gebruiken, maar ik ben dol op het hebben van de Forestbound-studio als onderdeel van Fringe Union, dus we laten het hier werken.

Wat vrienden zeggen: het ruikt hier zo lekker! Serieus ... iedereen lijkt te houden van de geur van leer en oud canvas.

Grootste schaamte: hoe rommelig het hier wordt na slechts een paar uur werken! Aan het eind van de dag lijkt het altijd alsof een tornado door onze studio is gegaan.

Proudest DIY: Het hout en de geborgen raampartijen die Jill (mijn assistent) en ik bouwden direct na het intrekken van deze ruimte.

Grootste verwennerij : Om eerlijk te zijn, heb ik niet echt toegegeven aan iets voor mijn studio. Ik probeer mijn aankopen voor de studio erg praktisch en minimaal te houden, zodat ik het grootste deel van mijn tijd en geld kan uitgeven aan textiel.

Beste advies: omring jezelf met prachtige objecten die je inspireren om te creëren.

Droombronnen: Zou dol zijn op winkelen in een grote industriële bergingswinkel (geen specifieke gedachte in gedachten), zodat ik kon beschikken over prachtige oude rekken, opslag, verlichting, enz.

Open Huis Tour

Middelen

WORKSPACE

  • BEHR gepolijste parel
  • Werktafel van geregenereerd hout: Trimount Ironworks
  • Industriële naaimachines: geavanceerde naaimachine en aanvoer in Fall River, MA
  • Canvas manden: Steele Canvas
  • Houten rekken: IKEA
  • Draadmanden: meestal vintage, sommige van HomeGoods
  • Gordijnen: IKEA
  • Stof / textiel op planken: vintage uit verschillende rommelmarkten in heel New England
  • Draagtassen: bosgebonden
  • Escape Bags: gebandgebonden

Open Huis Tour

Bekijk de complete huistour van Alice → Alice's Minimal New England voldoet aan de eclectische West Coast-stijl

Bedankt, Alice!

Populaire Categorieën