De galerij: Berkley Illustration

Anonim

Soms kunnen we het ontwerp van ons huis een beetje te serieus nemen. Onze meubels moeten namen bevatten, onze sheets moeten een hoog aantal threads hebben en het moet allemaal worden gekocht op plaatsen met hoge ethische productienormen.
Wel, hier is een illustrator uit Portland, die je een keer in de zoveel tijd kan helpen een glimlach te kraken. Klik door de sprong om meer van zijn wondere wereld van dieren, superhelden en monsters te zien.

Ryan Berkley opereert vanuit Portland Oregon met zijn vrouw Lucy aan zijn zijde.

Misschien zijn we slechts sukkels voor dieren die bepaalde soorten antropomorfisme vertonen, maar het feit dat elk van zijn dieren zich heel goed kleden, een verhaal hebben dat bij hen past en soms een naam hebben, maakt het gemakkelijk om lief te hebben. Bijvoorbeeld, hier is een beetje over "Prof. Sheffield" (de kikker) die je hierboven ziet:
"Deze bescheiden kikker is een wiskundeleraar op de middelbare school en hij coacht ook het wiskundeteam dat ongeslagen is gebleven onder zijn leiderschap.De studenten houden van hem vanwege zijn relaxte houding en zijn" Fractal vrijdagen "-diavoorstellingen. "

Het werk dat te koop is in de Berkley Illustration Etsy Store is allemaal heel redelijk geprijsd en kan meestal worden gevonden in zowel 5 "x7" als 8 "x10", een echte bonus wanneer je met kleine ruimtes probeert te werken.

De meeste van Berkley's werk is gedaan met pen en inkt met een kleurpotlood erin gegooid voor een goede maatregel. Je kunt een paar foto's van hem in actie zien op zijn Flickr.

We zien deze Raaf weggestopt op een boekenplank, wachtend op een nietsvermoedende gast om langs te lopen.

Berkley's werk ziet er fantastisch ingelijst uit en zou een uitstekende aanvulling op je huis zijn, ongeacht het wezen, dier of zombie waar je huis ruimte voor heeft. Er zijn meer links hieronder over het vinden van Berkley Illustration op het web, neem de tijd om er een paar te bekijken, want dit is slechts een kleine greep uit het werk dat hij te bieden heeft!

Plaatsen om Berkley te vinden Illustratie: Etsy, laten we delen: The Berkley Blog, Flickr, Tiny Meat, My Favorite Mirror

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën