Ontvang 25% korting De selectie van onze redacteurs van Pop Chart Lab, nu tot en met woensdag

Dragnet: Big Cab / Big Slip / Big Try / Big Little Mother (Juli- 2019).

Anonim

Als het gaat om betaalbare kunst die nog steeds uniek aanvoelt, is Pop Chart Lab een van onze favorieten. Het in Brooklyn gevestigde printbedrijf verandert grafieken in kunst, met brutale infographics over alles, van de taxonomie van typografie tot een stroomdiagram van alle manieren waarop je koffie kunt maken en consumeren.

Afdrukken beginnen meestal bij ongeveer $ 29, waardoor het een goedkope manier is om kleur aan uw muren toe te voegen. Maar nu tot en met woensdag kun je het voor nog minder doen. Pop Cart Lab en appartementtherapie hebben samengewerkt om u 25% korting op een selectie van onze favoriete afdrukken van hun site te bieden, nu tot en met woensdag 2 mei met de code "ACHARTMENT"

Naast de afdrukken is de korting van 25% ook van toepassing op alle frames of ophangrails die u uit de collectie kunt kopen. Bekijk enkele van onze favorieten uit de onderstaande collectie:

Birds Of North America, $ 37 $ 28 met code

Pop # 1-selling print van Pop Chart Lab, dit is een 21e-eeuwse upgrade naar de Audubon-prints die de grootmoeder die de hendel je daadwerkelijk laat zitten op het meubilair altijd heeft. Meer dan 700 soorten (inclusief namen) zijn inbegrepen. Pop Chart Lab beschrijft het als een "ornithologisch opus als geen ander" met een reden.

De architectuur van Amerikaanse huizen, $ 29 $ 22 met code

We kunnen Appartementtherapie worden genoemd, maar we zijn natuurlijk ook stand-alone woningen voor fans. Deze tijdlijn neemt je helemaal mee van de eenvoudige huizen van het vroege New England tot de veeboeren van de jaren vijftig. Het McMansion krijgt zelfs een shout-out in de linker benedenhoek.

The Compendious Coffee Chart, $ 29 $ 22 met code

Alleen iets minder belangrijk dan het dak boven ons hoofd is onze kop koffie in de ochtend. Deze gigantische kaart neemt je helemaal mee uit de ideale koffiemalen die je kunt gebruiken om de exacte hoeveelheden ingrediënten voor specifieke drankjes te bepalen. Het heeft ook het extra voordeel dat het een handige referentie is voor het geval je je ooit afvraagt ​​welke koffie je moet kopen voor je nieuwe Franse pers of Chemex.

Koop de volledige app van Apartment Therapy x Pop Chart Lab in Pop Chart Lab.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën