Globally Inspired Bedrooms: Soft & Serene

Anonim

Van alle trends die de afgelopen jaren een koortsachtig pek hebben bereikt, is ontspannen global mijn favoriet. Ondanks de populariteit, zorgen de duizend variaties ervoor dat het er niet moe uitziet. Vooral in de slaapkamer kan het de juiste balans vinden tussen kalm en interessant.

Wanneer ze worden gemixt tegen een gedempte achtergrond en / of gecombineerd met een paar rustieke stukken, voegen wereldwijd geïnspireerde prints (Marokkaans en Indiaas behoren tot de meest populaire in recente trends) de perfecte hoeveelheid opwinding toe aan een serene slaapkamer. Vergeet niet dat een paar accenten in de vorm van kussens of worpen een lange weg kunnen gaan. Terughoudendheid zal ook een globale leunende kamer in stand houden van het gevoel te thema-y of cliché.

Natuurlijk gaat er niets boven het bezoeken van het moederland dat verantwoordelijk is voor mooie etnische prints. Echter, met de trend blijft bloeien, zijn er tal van winkels in de Verenigde Staten, terwijl u spaart voor uw volgende reis over de hele wereld. Voor mooi blok gedrukt textiel met tijdloze aantrekkingskracht zijn Les Indiennes en John Robshaw moeilijk te verslaan. Maar zelfs grootwinkelbedrijven zoals West Elmand Urban Outfitters bieden handgemaakte, etnische waren aan.

Wat zijn je favoriete vondsten in de wereldwijde rage?

(Afbeeldingen: 1. The Marion House Book via Design * Sponge, 2. House Beautiful, 3. House Beautiful, 4. Elle Decor, 5. Leah Moss for Apartment Therapy, 6. Design * Sponge, 7. Leah Moss for Apartment Therapy, 8. West Elm, 9.Les Indiennes)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.