Goede vraag: Hoe een laptop in de keuken te beschermen?

Anonim

Dit is een technisch gerelateerde post die oorspronkelijk was afgelegd bij onze kookwebsite voor zusters thuis, The Kitchn, die het probleem van koken met een laptop als receptbron aanpakt:

Met zo velen van ons die laptops in de keuken nemen, is deze vraag van Nina bijzonder goed!

Ik schrijf dit aan je na een half uur een stuk citroenschil van onder de L-toets op mijn laptop te hebben gehaald. Ja - ik nam de laptop weer mee naar de keuken !! Dit is een normale en ongewenste ervaring in mijn leven geworden, maar het gaat echt nergens heen. Hoewel ik een gezonde verzameling kookboeken heb, vind ik 99% van de recepten die ik kook online. Ik weiger deze uit te printen, wat betekent dat mijn kleine Mac mijn trouwe kookpartner is.

Helaas, tussen de gesmolten gezichtsbehandelingen met boter op het scherm en de zoutschurft op de muis slecht, geniet de Mac niet van de ervaring. Ik ben zo ver gegaan dat ik plasticfolie om het toetsenbord wikkelde, maar ik hoopte dat jij en de lezers een paar betere tips hadden. Ik heb een aantal functies op innovatieve technologie voor de keuken gezien, maar ik moet deze technische oplossingen nog steeds zien als een haalbare optie. Alle suggesties, van low tot high tech, zouden zeer op prijs gesteld worden !!

Je bent absoluut niet de enige, Nina! Iedereen die onze laptops de keuken in sjouwt, heeft op een gegeven moment het beslag van het beslag van het scherm gedeprecieerd of kruimels van onder de toetsen opgerold.

Tot dusverre hebben we onze laptop beschermd tegen ernstige schade door hem weg te houden van de belangrijkste kookruimte op een aparte plank. Wanneer we het dichterbij nodig hebben, is onze low-tech oplossing zoals die van u geweest - verpak die laptop in plasticfolie! Het is niet mooi, maar het verslaat de vervelende opruiming.

Een andere basisoplossing kan het afsluiten van de laptop in een grote hersluitbare plastic zak zijn. Ziploc maakt een paar behoorlijk grote, stevige, doorzichtige plastic zakken waarvan we denken dat deze als een hoes over de laptop zouden kunnen passen. Een grote rubberen band of een beetje slim tapen kan het plastic strak tegen het scherm en toetsenbord houden.

• Grote Ziploc-tassen, ongeveer $ 7 per doos van Amazon.

Op het hightech-vlak hebben we een aantal online mogelijkheden gevonden. Een combinatie van toetsenbordbeschermer plus schermbeschermer zou een goede verzekering zijn tegen alle, behalve de ergste morsingen in de keuken:

• iSkin ProTouch Artic Keyboard Protector, $ 14, 99 op Amazon
• Laptop Covers en Skin, $ 16, 95 van ProtectCovers.com - Deze zien eruit alsof ze het touchpad-gebied beschermen, evenals het toetsenbord zelf

• Kensington Cling2 laptopbeschermer, $ 19, 25 van Amazon.

Voor degenen onder ons die regelmatig laptops in onze mise en place plaatsen, is het zeker de moeite waard om te investeren in sommige computerreinigingsproducten. Perslucht is verkrijgbaar bij elke kantoorwinkel en is geweldig voor het opblazen van kruimels van toetsenborden. U moet ook zowel natte als droge doekjes kunnen vinden die speciaal zijn bedoeld voor computerschermen.

Er is ook een product met de naam Cyber ​​Clean, dat eruit ziet als een domme stopverf en kan worden gebruikt om hoekjes te reinigen die anders moeilijk te bereiken zijn. We hebben het beoordeeld op Unplggd, onze site die nieuwe technologie beoordeelt en deze is online beschikbaar via Firebox.com.

We hoopten echt een soort Mission-Impossible-goedgekeurd, ik-echt-nodig-om-te-controleren-email-op-dit-zandstrand-strand-in-de-regen, scuba-skin type apparaat te vinden, maar blijkbaar zoiets is nog niet beschikbaar voor het grote publiek. Hopelijk zullen de producten die we hierboven noemden ons in de tussentijd overvallen.

Een andere laptop die suggesties voor Nina beschermt?

Gerelateerd: iPhone-apps voor de Home Cook

Oorspronkelijk gepost op The Kitchn.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën