Goede vragen: Schilderen en bakstenen muren?

Professioneel muurverf verwijderen van (bak) stenen | Schoonmaakbedrijf de Jong (Mei 2019).

Anonim

Hallo AT,
Heb je ideeën of suggesties om met steenblokken te leven? Toen ik voor het eerst mijn appartement vond, hield ik van de baksteen, nu zie ik het nauwelijks. Mijn gasten zeggen vaak dat ze het leuk vinden.
Ik ben van plan de andere 3 muren opnieuw te schilderen. Ik probeerde een verf uit te zoeken die met de baksteen zou coördineren. Het lukte de vorige keer niet zo goed. Het is tijd om opnieuw te schilderen.

Heb je suggesties? Chris
Blootgestelde stenen worden door vastgoedmakelaars meestal als 'goed uitziend' aangeprezen en kunnen inderdaad een echt karakter toevoegen aan een appartement dat anders een koekje zou worden, maar we denken niet dat het een heilige is. Sommige bakstenen zijn lelijk en sommige zijn behoorlijk stoffig in de loop van de tijd. De kleur en de staat van de baksteen bepalen - voor ons - wat ermee te doen.

Als het in goede vorm is met een mooie warme kleur, raden we aan ook de andere muren een warme kleur te geven. Omdat steen vrij donker is, zal je bakstenen muur je "accent" -muur worden en de anderen in het witte tot gebroken witte bereik om niet te concurreren. Gebruik warme gebroken witten.


Als de steen niet al te mooi is, raden we aan om deze met een vlakke verf te schilderen (gebruik een dikke rolafdekking). LET OP: het oppervlak van baksteen kan veel mooier zijn wanneer het wordt geverfd, omdat de onregelmatigheden en schaduwen die het werpt, echt zullen verschijnen. Bekijk de binnenkant van BDDW voor werkelijk prachtige bakstenen muren. (Bedankt, Chris!) MGR