Een prachtig 16e-eeuws appartement met een moderne ziel

10 Things to do in Matera, Italy Travel Guide (Juli- 2019).

Anonim

Voor mijn vrienden in Houston is het gebouw waar ik woon in New York oud omdat het meer dan 100 jaar oud is, maar ik betwijfel of dit het paar zou imponeren dat in dit 16de-eeuwse Italiaanse palazzo woont. Europeanen zijn gewend om met oude dingen te leven, wat zou kunnen helpen om de vrijmoedigheid en schijnbare moeiteloosheid waarmee ze oud en nieuw zijn, te verklaren.

Hoge plafonds zijn leuk, natuurlijk, maar niet zo mooi als hoge plafonds met schilderijen die dateren van 500 jaar oud. In de hoofdslaapkamer van het huis, op de top afgebeeld, geeft het prachtig verouderde plafond een ouderwetse elegantie, terwijl de discobal een beetje wang brengt: het is een ruimte die sierlijk is maar zichzelf niet al te serieus neemt.

Ondertussen zorgen moderne meubels in de woonkamer voor een vleugje frisheid en jeugdigheid - maar door het meubilair tot een minimum te beperken, is het gebouw zelf nog steeds het hoofdevenement.

Buiten, rustieke houten meubels lijkt perfect thuis op de rustieke stenen van de binnenplaats. Het is een perfecte plek om te zitten en te genieten van de Siciliaanse zon.

Om meer van het appartement te zien, bekijk de volledige tour op HomeLife.

Populaire Categorie├źn