Goth Glamour: Decoratieve schedels

Anonim

Misschien is het het rumoer van alle dingen die Alexander McQueen sinds de Savage Beauty-tentoonstelling heeft gedaan. Misschien is het de donkere stemming over de economie. Misschien is het een reactie op de twee trends van de afgelopen jaren. Wat de reden ook is, er zijn de laatste tijd veel schedels in zowel mode- als huisontwerp. Als je op zoek bent geweest om een ​​beetje gothic chic toe te voegen aan je huis, nu is het tijd - tussen hun populariteit en de komst van Halloween is schedeldek direct beschikbaar.

Als je denkt dat schedels te punk of goth zijn, moet je misschien nog eens nadenken. Van schitterende boekensteunen tot moderne stoelen, ze zijn op weg om een ​​designklassieker te worden. Zelfs reguliere retailers zoals Nieman Marcus hebben nu een schedeldecor, en je vindt veel vintage schedelitems op 1stDibs en Ebay. Koop er nu een, wacht tot Halloween voorbij is en leg het uit voor een of ander nonchalant drama.

  1. Schedels flitsen over behang dat perfect zou zijn in een gezellige bibliotheek. $ 155 bij Graham en Brown.
  2. Glittery, oversized schedels kunnen een beetje glitz toevoegen aan een tablescape. $ 9, 99 (oorspronkelijk $ 19) bij West Elm.
  3. Een set mini-schedelkaarsen is een onverwacht, on-trend cadeau voor gastvrouw. $ 35 bij Unica Home.
  4. Damien Hirst's beroemde diamantschedel staart uit van een ondertekend koffietafelboek over zijn geschiedenis. $ 335 bij Amazon.
  5. De stapelbare stoel van het zwembad is ontworpen voor de Milan Design Week 2011. (Nog niet op de markt verkrijgbaar)
  6. Bedrukte katoenen handdoeken voor Halloween die het hele jaar door gemakkelijk kunnen werken. $ 20 voor vier bij AlwaysCoco's Etsy.
  7. Plaats deze schedel op dat moderne, neutraal getinte dressoir dat je net hebt gekocht voor een dosis kleur. $ 50 bij Nieman Marcus.
  8. Een miniatuurschedel strijkt neer op een mantel-klaar-kaarssmuiter. $ 35 bij Barneys.
  9. De lucite-schedels uit de jaren '70 kunnen die stapel boeken die je nog niet hebt gemaakt in je woonkamer veranderen in een chic statement. Verkrijgbaar bij 1stDibs.
  10. Update je bed door deze skull-and-crossbone sheets toe te voegen. $ 69- $ 129 bij Sin In Linen.

Afbeeldingen: Zoals hierboven verbonden.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.