Grizzly metalen meubels

De herders (Jan Peter Teeuw) Zeeuws Projectkoor & Jubilate (Mei 2019).

Anonim

Effen kleuren. Als je van vintage Amerikaanse stalen meubels houdt, dan is Grizzly een geweldige bron voor nieuwe dingen. Terwijl ze zich richten op fabrieken en industrie, zijn deze eenvoudige, stevige ontwerpen een funky alternatief voor gebruik rond het huis. Grizzly maakt kasten, bureaus, tafels en karren in een aantal harde afwerkingskleuren, waarvan er vele rollen op wielen.

Hoewel ze er op de site van Grizzly niet zo smakelijk uitzien als in de mooie catalogus van Martha Stewart, kun je de sprong maken. Let op, dit spul is allemaal solide en op grote schaal gelast. Het is perfect voor een loft of industriële ruimte, maar komt mogelijk niet op uw trap en in de deur van een woning.

Blijkbaar is Grizzly door Martha 'opgeschrikt' en hebben ze geen goede herinneringen aan die relatie, dus noem haar naam niet wanneer je belt (lijkt erop dat ze enorme kosten in rekening heeft gebracht voor de behandeling en probeerde er een moord op te doen) .

Bel of mail voor prijzen. Een mediakar kost @ $ 60 en een enorm bureau @ $ 800. Pas op voor verzending! Grizzly doet ook veel maatwerk, dus als je het ontwerpt, zullen ze het bouwen. MGR

Populaire Categorieën